Μαντσίνι: «Εγώ θα το έβαζα»

Ο Ρομπέρτο Μαντσίνι θέλησε να δείξει το πόσο μεγάλη είναι η αναγκαιότητα απόκτησης ενός επιθετικού για την ομάδα του, τονίζοντας πως θα είχε σκοράρει αν βρίσκονταν σε κάποια από τις χαμένες ευκαιρίες των παικτών του στην αναμέτρηση με την Κάρπι.

Ο Ρομπέρτο Μαντσίνι θέλησε να δείξει το πόσο μεγάλη είναι η αναγκαιότητα απόκτησης ενός επιθετικού για την ομάδα του, τονίζοντας πως θα είχε σκοράρει αν βρίσκονταν σε κάποια από τις χαμένες ευκαιρίες των παικτών του στην αναμέτρηση με την Κάρπι. Ο Ιταλός τεχνικός δεν έκρυψε την απογοήτευσή του για την εικόνα της ομάδας του και επανέλαβε πως περιμένει την ενίσχυση της επιθετικής γραμμής. 

Αρχικά, ο Μαντσίνι τόνισε: «Είμαι απογοητευμένος, είναι το τρίτο παιχνίδι που πετάμε έτσι βαθμούς, χαρίζοντας γκολ στο φινάλε. Έχουμε ένα πρόβλημα, που είναι ότι δεν πετυχαίνουμε πάνω από ένα γκολ. Ακόμα και σήμερα είχαμε ευκαιρίες και στο τέλος χαρίσαμε το γκολ στους αντιπάλους καθώς αποκοιμηθήκαμε. Έτσι δεν μπορούμε να συνεχίσουμε. Χρειάζεται μυαλό, δεν μπορούμε να πετάμε ό,τι κάναμε στις πρώτες 18 αγωνιστικές».

Στη συνέχεια, ο Ιταλός τεχνικός υπογράμμισε: «Θα πρέπει να βελτιώσουμε την επίθεσή μας, κάνουμε πολύ λίγα πράγματα. Το ένα γκολ είναι πολύ λίγο, κυρίως όταν δημιουργείς τόσο πολύ: περιμένω έναν νέο επιθετικό στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου. Οι επιθετικοί μας θα πρέπει να δημιουργούν και να τελειώνουν τις φάσεις, το να κάθονται και να περιμένουν τη μπάλα δεν ωφελεί. Αυτό είναι ένα γενικό σχόλιο που αφορά όλους τους επιθετικούς μας, δεν αναφέρομαι μόνο στον Ικάρντι. Αυτά που έχουμε κάνει τον τελευταίο μήνα είναι πολύ λίγα. Κόντρα στην Κάρπι είδα να χάνουμε γκολ που θα τα έβαζα και εγώ στα 50 μου χρόνια».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.