Μπλάζεβιτς: “Να κερδίσει τους φιλάθλους το Τούντορ”

Ο Μίροσλαβ Μπλάζεβιτς υπογράμμισε πως αν ο Ιγκόρ Τούντορ θέλει να πετύχει στον ΠΑΟΚ, θα πρέπει να κερδίσει τους φιλάθλους της ομάδας.

Ο Μίροσλαβ Μπλάζεβιτς υπογράμμισε πως αν ο Ιγκόρ Τούντορ θέλει να πετύχει στον ΠΑΟΚ, θα πρέπει να κερδίσει τους φιλάθλους της ομάδας. Ο Κροάτης τεχνικός αναφέρθηκε στο δικό του πέρασμα από τον πάγκο των “ασπρόμαυρων”, ενώ ξεκαθάρισε πως δεν είχε ποτέ προβλήματα με τους οπαδούς της ομάδας.

Αρχικά τόνισε στον κροατικό Τύπο, όταν κλήθηκε να σχολιάσει την παρουσία του Τούντορ στον “Δικέφαλο” του Βορρά: “Λυπάμαι για τον Τούντορ. Είναι αναμφίβολα ένας ταλαντούχος προπονητής, αλλά βρίσκεται ακόμη στο ξεκίνημα της καριέρας του. Για να πετύχεις πρέπει να έχεις καλή σχέση με τους φιλάθλους, γιατί σύμφωνα με τη δική μου φιλοσοφία γι’ αυτούς τα κάνουμε όλα. Είναι οι πιο σημαντικοί στο ποδόσφαιρο”.

Στη συνέχεια, ο 81χρονος πλέον Μπλάζεβιτς υπογράμμισε: “Εγώ δεν είχα δυσάρεστες εμπειρίες με τους φιλάθλους του ΠΑΟΚ. Απεναντίας! Όταν είχα έρθει με υποδέχτηκαν 5.000 άτομα στο αεροδρόμιο δημιουργώντας… χαμό. Πρόβλημα με οπαδούς είχα μόνο στην Κροατία. Οι Έλληνες φίλαθλοι είναι πολύ συναισθηματικά δεμένοι με το ποδόσφαιρο και την ομάδα τους”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.