Μπλόκο με προσφυγή του Φοινικα στο Κύπελλο

Να μπλοκάρει το Κύπελλο ανεξάρτητα με το πότε θα βγει η απόφαση προσπαθεί ο Φοίνικας Σύρου ο οποίος χθες το πρωί κατέθεσε προσφυγή στο ΑΣΕΑΔ κατά της διαδικασίας κλήρωσης.

Να μπλοκάρει το Κύπελλο ανεξάρτητα με το πότε θα βγει η απόφαση προσπαθεί ο Φοίνικας Σύρου ο οποίος χθες το πρωί κατέθεσε προσφυγή στο ΑΣΕΑΔ κατά της διαδικασίας κλήρωσης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΣΣ του Φοίνικα έχει ως εξής:

“Αγαπητοί Φίλαθλοι

Με τήν παρούσα ανακοίνωσή μας θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι το Αθλητικό σωματείο μας ,πιστό στίς αρχές του και με υψηλό αίθημα ευθύνης απέναντι στά 12 Αθλητικά σωματεία (11 επαγγελματικά και 1 ένα ερασιτεχνικό) που ηθικά μας δικαίωσαν και στάθηκαν δίπλα μας διαφωνώντας με τόν άκρως  αυθαίρετο και παράτυπο τρόπο διενέργειας τής κλήρωσης της Γ.Φάσης Κυπέλλου Ανδρών 2016,κατέθεσε την 5η Φεβρουαρίου 2016 προσφυγή στο αρμόδιο Δικαστήριο (ΑΣΕΑΔ ) κατά της διαδικασίας κλήρωσης του κυπέλλου Ελλάδας 2016 ζητώντας τήν ακύρωση αυτής, μέ ότι αυτό συνεπάγεται.

Πρός αποφυγή παρερμηνειών, δεσμευόμαστε δημόσια απέναντι σε όλο τό φίλαθλο κοινό, ότι θα υποστηρίξουμε την προσφυγή μας ανεξαρτήτως αποτελέσματος του αγώνα μας με τήν Κηφισιά, καθώς επίσης ακόμη και στην περίπτωση Κατάκτησης  του Κυπέλλου Ελλάδας Ανδρών 2016.

Με Αθλητικούς Χαιρετισμούς

Το ΔΣ του ΤΑΑ ΑΟ ΦΟΙΝΙΚΑ ΣΥΡΟΥ”


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.