Τσάκαλου: «Στις δυνατότητές μας ο προκριματικός όμιλος»

Ολοκληρώθηκε στην Προσοτσάνη το πενθήμερο καμπ προετοιμασίας της εθνικής μας ομάδας χάντμπολ των γυναικών, ενόψει των προκριματικών του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος στο Αμύνταιο (23-25 Νοεμβρίου) με αντιπάλους τις Λευκορωσία, Πορτογαλία και Ιταλία.
30/09/2018 • 05:45
H Λαμπρίνα Τσάκαλου
  • shares
Ολοκληρώθηκε στην Προσοτσάνη το πενθήμερο καμπ προετοιμασίας της εθνικής μας ομάδας χάντμπολ των γυναικών, ενόψει των προκριματικών του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος στο Αμύνταιο (23-25 Νοεμβρίου) με αντιπάλους τις Λευκορωσία, Πορτογαλία και Ιταλία. Η αποστολή της εθνικής, συνοδευόμενη από τον Αντιδήμαρχο Προσοτσάνης Μιχάλη Ηλιάδη, επισκέφτηκε τον όμιλο Κυριακίδη που μαζί με τον Δήμο Προσοτσάνης συνέβαλαν στην πραγματοποίηση του καμπ.
 
«Ευχαριστούμε τον Δήμο Προσοτσάνης και τον όμιλο Κυριακίδη για την στήριξη. Είχαμε κάποιες απώλειες λόγω τραυματισμών, αλλά δουλέψαμε αρκετά καλά, κυρίως στην τακτική. Δοκιμάσαμε νέα κομμάτια στο παιχνίδι μας, όπως πιο ανοιχτές άμυνες και γενικά προσπαθούμε να μπούμε στην ευρωπαϊκή νοοτροπία, όσον αφορά την αμυντική λειτουργία. Έχουμε μπροστά μας έναν όμιλο που πιστεύω βρίσκεται στις δυνατότητες μας, καθώς Πορτογαλία και Ιταλία είναι στα μέτρα μας και αυτό το είδαμε και στα μεταξύ μας παιχνίδια που δώσαμε στους Μεσογειακούς Αγώνες της Ταραγόνα. Φαβορί του ομίλου είναι η Λευκορωσία, την οποία αντιμετωπίσαμε πριν κάποια χρόνια, αλλά δεν θεωρώ ότι είναι άτρωτη. Θα παλέψουμε το κάθε ματς γιατί είμαστε νεανική ομάδα και έχουμε όρεξη και πάθος», είπε η διεθνής περιφερειακή Λαμπρίνα Τσάκαλου.
 

Γράψτε το σχόλιο σας...
loading the player...
17/06/2019 • 08:19

Σύγκρουση "αξιοπρέπειας" στο Σάο Πάολο και επιβίωσης σε Δανία, Σουηδία

Για τα τελικά του Euro U21 η Γερμανία φαντάζει ως το μεγάλο φαβορί για τη νίκη απέναντι στους Δανούς. Πιο αμφίρροπα τα ματς σε Βάασα και Γκέτεμποργκ. Στο Σάο Πάολο η Χιλή είναι, θεωρητικά, το φαβορί όμως οι ατέλειές της ίσως δώσουν κάποιες ευκαιρίες παραπάνω στην Ιαπωνία