Σπουδαία μεταγραφή για τον Ολυμπιακό στο χάντμπολ

Η μεταγραφική ενίσχυση του Ολυμπιακού στο χάντμπολ συνεχίζεται με την απόκτηση του διεθνή βραζιλιάνου Πάτρικ Λέμος.
10/08/2018 • 22:12
Ο Λέμος
  • shares
Η μεταγραφική ενίσχυση του Ολυμπιακού στο χάντμπολ συνεχίζεται με την απόκτηση του διεθνή βραζιλιάνου Πάτρικ Λέμος. 
Ο 22χρονοςαριστερός ίντερ πέρυσι αγωνίστηκε στην Πορτογαλία και με την φανέλα της Σανζοανένσε σημείωσε 136 γκολ σε 21 αγώνες.

Την μεταγραφή ανακοίνωσε ουσιαστικά μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης η ομάδα του, ευχόμενη στον Λέμος καλή τύχη στην συνέχεια της καριέρας του.

Η ανακοίνωση της Σανζοανένσε χαρακτηριστικά αναφέρει:
«Το τμήμα χάντμπολ της Σανζοανένσε κατέληξε σε συμφωνία με τον Ολυμπιακό για τη μεταγραφή του διεθνή Βραζιλιάνου Πάτρικ Λέμος, ο οποίος φορούσε τα ασπρόμαυρα την προηγούμενη σεζόν.
Όλοι στην ομάδα εύχονται στον Πάτρικ τη μεγαλύτερη επιτυχία, ενώ όσο ήταν στην ομάδα μας την εκπροσώπησε με αξιοπρεπή τρόπο και δείχνοντας μεγάλη δέσμευση. Η μετακίνησή του σε ένα μεγάλο ευρωπαϊκό κλαμπ όπως είναι ο Ολυμπιακός, που συνοδεύεται από τις νέες φιλοδοξίες του, είναι κάτι απόλυτα φυσιολογικό για για έναν αθλητή υψηλού επιπέδου.
Καλή τύχη Πάτρικ».

Γράψτε το σχόλιο σας...
19/01/2019 • 07:04

Ευάλωτες άμυνες κρίνουν πολλά σε Ρώμη, Λεβερκούζεν και Λονδίνο

Κάθε άλλο παρά εύκολη μπορεί να είναι η πρόβλεψη στις αναμετρήσεις του Ολύμπικο, του Λεβερκούζεν και του Λονδίνου εάν λάβουμε υπόψη τόσο τις επιθετικές ικανότητες των ομάδων όσο, κυρίως, τις ανασταλτικές τους αστάθειες.