Καλπάζει για τίτλο η ΑΕΛ

Σπάζοντας μια απίστευτα αρνητική παράδοση, η ΑΕΛ πήρε τους τρεις βαθμούς (0-1) στο μεγάλο ντέρμπι με την Ανόρθωση και μάλιστα στο «Αντώνης Παπαδόπουλος»...

Σπάζοντας μια απίστευτα αρνητική παράδοση, η ΑΕΛ πήρε τους τρεις βαθμούς (0-1) στο μεγάλο ντέρμπι με την Ανόρθωση και μάλιστα στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» και εξακολουθεί να είναι στην κορυφή της βαθμολογίας του κυπριακού πρωταθλήματος μετά από 21 αγωνιστικές.
 
Το μοναδικό τέρμα της συνάντησης σημειώθηκε έξι λεπτά πριν το τέλος του αγώνα με σκόρερ τον Τζούνιορ. Η κατάσταση θα ήταν διαφορετική αν στο 23′ αν ο σπεσιαλίστας στις αποκρούσεις πέναλτι, Ντεγκρά, δεν έλεγε όχι στην εκτέλεση του Λαμπάν (ο διαιτητής είχε υποδείξει την εσχάτη των ποινών σε ανατροπή του Οκκά από τον Τζούνιορ). Λίγο αργότερα ο Μοντέιρο δεν κατάφερε να κάνει το 0-1, όταν το σουτ που επιχείρησε, χτύπησε στο δοκάρι.
 
Ανόρθωση (Ρόνι Λέβι): Κοζάτσικ, Τζανίσιο, Άντιτς, Τόμασιτς, Κόλιν, Μακρής, Αγκέλοφ (63′ Ρέζεκ), Μαρκίνιος, Λαμπάν (87′ Ζαϊρί), Ρονκάτο, Οκκάς.
 
ΑΕΛ (Πάμπος Χριστοδούλου): Ντεγκρά, Αϊρόσα, Καρλίτος, Ουόν, Τζούνιορ, Νικολάου, Μπεμπέ, Σίλας (66′ Ντεντέ), Μοντέϊρο, Εντμάρ (89′ Κάμπι), Βοού (78′ Ντίξον).


Σε άλλο παιχνίδι, η Αναγέννηση προηγήθηκε 1-0 στην εντός έδρας αναμέτρηση με την Αλκή, αλλά οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να ανατρέψουν πολύ γρήγορα την εις βάρος τους κατάσταση και να φθάσουν στη νίκη.
 
Αναγέννηση (Αδάμος Αδάμου): Μάστρου, Κρασάς, Κοτσώνης, Γιαννακού, Γόγολος, Κυριάκου, Πινδώνης, Σοάρες (12′ Ηλία), Κολοκούδιας, Μπέλιτς (58′ Σιμούνοβιτς), Μπαγκούρα (72′ Χατζηγεωργίου).
 
Αλκή (Κώστας Καϊάφας): Κάπσα, Φερνάντες, Ντομπρασίνοβιτς, Μπάρτζε, Φούσκο, Άσπας, Γκλιγκόροφ, Μπακάλ (86′ Οχένε), Σίτνεϊ, Κόντε (86′ Βασκοντσέλος), Τανάσα (74′ Μπασόφ).
 
Τα αποτελέσματα
Αναγέννηση – Αλκή 1-2
1-0       (49) Ηλία
1-1       Τανάσα (52)
1-2       Κόντε (61)
 
Ανόρθωση – ΑΕΛ 0-1
0-1       Ζούνιορ (84)


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.