Μιραλάς: “Ώθηση από τη Λιβαδειά”

Ο Κέβιν Μιραλάς παραδέχθηκε ότι η ήττα του Παναθηναϊκού στη Λιβαδειά έδωσε ώθηση στον Ολυμπιακό για να κερδίσει τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα.

Ο Κέβιν Μιραλάς παραδέχθηκε ότι η ήττα του Παναθηναϊκού στη Λιβαδειά έδωσε ώθηση στον Ολυμπιακό για να κερδίσει τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα.«Μας έδωσε ψυχολογική ώθηση το ότι ο Παναθηναϊκός έχασε. Προσωπικά όταν τους είδα να χάνουν, αισθάνθηκα μεγάλη χαρά και κίνητρο. Είπα, να η ευκαιρία μας. Δεν έπρεπε να την αφήσουμε να πάει χαμένη» δήλωσε ο Βελγος επιθετικός στην εφημερίδα «Πρωταθλητής».
 
Ο Μιραλάς αναφέρθηκε ακόμη: 
Στο γκολ που σημείωσε στην Τούμπα:
«Ήταν ένα πολύ ωραίο γκολ. Το ευχαριστήθηκα πολύ. Είδα τον κενό χώρο, και έκανα το σπριντ. Έπιασε το πλασέ και μπήκε. Δε χάρηκα περισσότερο ότι σκόραρα, όσο ότι κέρδισε η ομάδα».

Στην απόδοση του Ολυμπιακού:
«Στο πρώτο 20λεπτο παίξαμε φανταστικά. Αυτός είναι ο πραγματικός Ολυμπιακός. Έτσι πρέπει να παίζουμε κάθε φορά σε όλα τα ματς. Αυτός είναι ο πραγματικός Ολυμπιακός. Είχαμε πάθος και δείξαμε ποιοι είμαστε».

Στο ντέρμπι με την ΑΕΚ:
«Πρέπει να κερδίσουμε οπωσδήποτε και αυτό το σημαντικό ματς. Με τον κόσμο μας πιστεύω πως θα τα καταφέρουμε. Δεν θα πιστέψουμε πως είναι εύκολο. Ξέρουμε ότι ο κόσμος περιμένει μεγάλη νίκη, όπως πέρυσι, αλλά εμείς θα πρέπει να είμαστε σοβαροί και συγκεντρωμένοι. Αν έρθει μια νίκη, οκ. Απαιτείται όμως σοβαρότητα».

Στα σκληρά μαρκαρίσματα των παικτών του ΠΑΟΚ:
«Από ένα σημείο και μετά, ο ΠΑΟΚ έπαιζε. κλωτσιές. Τι να πω; Ας κρίνουν μόνοι τους αυτά που κάνουν. Όλοι βλέπουν. Αυτό δεν είναι ποδόσφαιρο. Είναι κλωτσιές. Πάλι καλά που δεν τραυματίστηκε κανείς. Ο Λαζάρ με χτύπησε και μετά ήρθε να με βρίσει κιόλας. Τι να πω; Απίστευτο.».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.