Nτικούδης: Μπορούμε να δούμε έναν καλύτερο ΠΑΟΚ

Βλέποντας να αλλάζουν πράγματα στον ΠΑΟΚ, νέα πρόσωπα να έρχονται και την ομάδα να βρίσκει αγωνιστική σταθερότητα, ο Δήμος Ντικούδης θεωρεί πως αν αποκτήσει και οικονομική (σ.σ. σταθερότητα) θα δούμε όλοι ένα πολύ καλύτερο πρόσωπο της ομάδας.

Βλέποντας να αλλάζουν πράγματα στον ΠΑΟΚ, νέα πρόσωπα να έρχονται και την ομάδα να βρίσκει αγωνιστική σταθερότητα, ο Δήμος Ντικούδης θεωρεί πως αν αποκτήσει και οικονομική (σ.σ. σταθερότητα) θα δούμε όλοι ένα πολύ καλύτερο πρόσωπο της ομάδας.
Ο δυναμικός φόργουορντ, που είναι από τους πρωταγωνιστές του φετινού «Δικεφάλου του Βορρά» μίλησε τόσο για τη βελτίωση του, όσο και για το τι φταεί στο ελληνικό μπάσκετ.    
Αναλυτικά τα όσα είπε ο Ντικούδης στο «Αθλητικό Μετρόπολις»…

Για την νίκη επί του Ικάρου: «Προερχόμασταν από μία άσχημη εικόνα κόντρα στον  ΚΑΟΔ και έπρεπε να κερδίσουμε αυτό το παιχνίδι».

Για τον αν «δυσκόλεψε» τον ΠΑΟΚ η συμμετοχή σε  Ευρώπη και Ελλάδα: «Αυτό που μου μένει είναι ότι είχαμε καλές και κακές στιγμές σίγουρα το διάστημα που παίζαμε και στην Ευρώπη και στην Ελλάδα ήταν δύσκολο για εμάς. Οι μετακινήσεις ήταν δύσκολες και μας έβγαινε λίγο μπούμερανγκ όλο αυτό».

Για την κατάσταση του ΠΑΟΚ: «Υπήρξαν τραυματισμοί, τώρα έφυγε και ο Γκόρι, ο Αντριουσκεβίτσιους δεν παίζει αρκετό καιρό, ο Ράιτ ήταν τραυματίας. Αν ολοκληρώσουμε και το ρόστερ μετά την φυγή ενός πολύ καλού παίκτη πιστεύω θα συνεχίσουμε με θετικά αποτελέσματα».

Για τον στόχο του ΠΑΟΚ στο πρωτάθλημα: «Χάσαμε πολύ έδαφος από εδώ και πέρα πιστεύω ότι θα γίνουν κινήσεις για να ενισχυθεί η ομάδα. Ήρθε ο Άλεξιτς, περιμένουμε και έναν ψηλό και αν θα υπάρχει και οικονομική σταθερότητα, νομίζω ότι θα δούμε μία καλύτερη εικόνα του ΠΑΟΚ».

Για το φετινό πρωτάθλημα: «Σε γενικές γραμμές παραμένει το ίδιο αφού οι δύο πρώτοι θα πάνε στον τελικό. Ωστόσο θετική έκπληξη είναι του Κολοσσού, αρνητική του Αμαρουσίου που κανείς δεν το περίμενε να είναι έτσι. Έχει ενδιαφέρον το πρωτάθλημα. Προσωπικά θα ήθελα λίγο πιο ανεβασμένο το επίπεδο».

Για το αν περνάει καλά στον ΠΑΟΚ: «Ναι περνάω καλά στον ΠΑΟΚ. Έχω εμπιστοσύνη και από τους συμπαίκτες μου αλλά και από προπονητή μου».
 
Για το τι πρόβλημα υπάρχει φέτος στο ελληνικό μπάσκετ: «Σίγουρα πρόβλημα είναι η οικονομική κρίση, εγώ διακρίνω ότι υπάρχει και έλλειψη οργάνωσης. Έχουμε φτάσει Ιανουάριο και πολλοί παίκτες στις ομάδες τους δεν έχουν πληρωθεί και δεν ξέρουν το πότε θα πληρωθούν».

Για την κατάσταση του ελληνικού μπάσκετ: «Κάθε κατάσταση είναι πρόκληση, πρέπει να την  αντιμετωπίσεις διαφορετικά και να μην το αφήσεις  να σε πάρει από κάτω, εγώ θέλω να είμαι σε μία ομάδα που να περνάω καλά».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.