Έχασαν το απόλυτο, κράτησαν το αήττητο

Η Αναγέννηση Γιαννιτσών και ο Πανσερραϊκός έχασαν το απόλυτο των νικών στη Φούτμπολ Λιγκ αλλά διατήρησαν το αήττητο καθώς αναδείχθηκαν ισόπαλοι 1-1 στο ματς που άνοιξε την αυλαία της πέμπτης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος.

Η Αναγέννηση Γιαννιτσών και ο Πανσερραϊκός έχασαν το απόλυτο των νικών στη Φούτμπολ Λιγκ αλλά διατήρησαν το αήττητο καθώς αναδείχθηκαν ισόπαλοι 1-1 στο ματς που άνοιξε την αυλαία της πέμπτης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος.

Πάντως, οι γηπεδούχοι ήταν ανώτεροι από τους αντιπάλους τους και ικανοποίησαν με την παρουσία τους, τους περίπου 2.500 φιλάθλους που βρέθηκαν στο γήπεδο. Στις εξέδρες ήταν παρόντες και οπαδοί του Πανσερραϊκού, οι οποίοι από την πλευρά τους, ευχαριστήθηκαν το αποτέλεσμα.
Η ομάδα της Πέλλας ήταν περισσότερο κινητική στο πρώτο μέρος και διατήρησε την κατοχή της μπάλας. Ωστόσο, οι Σερραίοι ήταν αυτοί που κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ στο 37′, χάρη σε πέναλτι που παραχώρησε ο Τέλλος κάνοντας χέρι στην περιοχή και εκτέλεσε ο Βρούτσινα.

Οι γηπεδούχοι πίεσαν και στην επανάληψη για την ισοφάριση και αφού αρχικά έχασαν κάποιες ευκαιρίες, κατάφεραν να φέρουν το ματς στα ίσα με σουτ του Νταντίδη στο 75′.

Η Αναγέννηση επιχείρησε να φτάσει και σε δεύτερο τέρμα και είχε δύο πολύ μεγάλες ευκαιρίες με τον Γιόνδη, χωρίς ωστόσο να μετατραπούν σε γκολ. Ο Πανσερραϊκός άντεξε στην πίεση και έφυγε, τελικά, από τα Γιαννιτσά με έναν πολύτιμο πόντο.

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ (Σπύρος Μπαξεβάνος): Βοσνιάδης, Τσίλης (75′ Τζιβελέκης), Θ. Παπαδόπουλος (91′ Μυλωνάς), Παπαδόπουλος, Χατζόγλου, Γιόνδης, Τέλλος, Σπαθάρας, Μπαξεβάνος (59′ Τοσουνίδης), Νταντίδης, Μπέκα.

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ (Πέτρος Δημητρίου): Γουμάγιας, Κ. Τριανταφύλλου, Περπερίδης, Παντελιάδης, Σαλαμαστράκης, Βρούτσινα (70′ Βουτσιάς), Γκόμεζ (88′ Μουσικάκης), Ντιόγκο, Ανάκογλου, Στεφανίδης. Μιλένκοβιτς.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.