Σκόνδρας: “Ονειρό μου να παίξω στο εξωτερικό”

Ο Γιάννης Σκόνδρας δεν θα έλεγε "όχι" σε μία πρόταση από ομάδα του εξωτερικού, καθώς αποτελεί για εκείνον όνειρο να αγωνιστεί σε σύλλογο εκτός συνόρων...

Ο Γιάννης Σκόνδρας δεν θα έλεγε “όχι” σε μία πρόταση από ομάδα του εξωτερικού, καθώς αποτελεί για εκείνον όνειρο να αγωνιστεί σε σύλλογο εκτός συνόρων, όπως τόνισε ο ίδιος στο ραδιοφωνικό σταθμό “NovaΣΠΟΡ FM 94,6”.


Αναλυτικά οι δηλώσεις του αρχηγού του Ατρομήτου:

Για τις δύο ήττες των Ελπίδων από τις Γερμανία, Βοσνία
«Στο παιχνίδι με τη Γερμανία παίξαμε πάρα πολύ καλό ποδόσφαιρο. Δεν ήμασταν τόσο συγκεντρωμένοι στην άμυνα και δεχθήκαμε πέντε γκολ, αν και καταφέραμε να πετύχουμε τέσσερα γκολ. Στο χθεσινό ματς δεν δείξαμε τη σοβαρότητα που έπρεπε και δίκαια χάσαμε. Ίσως να έπαιξε ρόλο και οι συνθήκες του αγώνα με τη Γερμανία και η κούραση από εκείνο το παιχνίδι. Είχαμε απουσίες στο χθεσινό ματς, αφού δεν έπαιξαν ο Πέτσος και ο Φορτούνης, οι οποίοι ήταν πολύ καλοί στο παιχνίδι με τη Γερμανία».


Αν μπορούν παίκτες από την Ελπίδων να προωθηθούν στους Ανδρες
«Όλα τα παιδιά για αυτό δουλεύουν. Η ομάδα έχει ταλέντο και πιστεύω ότι αρκετά παιδιά θα μπορέσουν να παίξουν στην Ανδρών. Τα περισσότερα παιδιά είναι γεννημένα το 92′, το 93 και το 94′, αλλά έχουν εμπειρίες και θα συνεχίσουν να αγωνίζονται στην Ελπίδων. Υπάρχει ταλέντο στην Ελλάδα και πρέπει να αξιοποιείται. Πρέπει να του δίνουν ευκαιρίες στους νεαρούς παίκτες και να παίζουν σε τέσσερα-πέντε ματς. Δεν έχει κανένα νόημα να παίξει τώρα και ξανά μετά από δέκα αγωνιστικές.».


Αν θα ήθελε να βρίσκεται στην αποστολή για το Euro
«Είναι πολύ καλό αυτό που κάνει ο κ. Σάντος, ο οποίος καλεί αρκετούς παίκτες και θέλει να βλέπει σε τι κατάσταση βρίσκονται. Είναι διαφορετικά για εκείνον να βλέπει έναν παίκτη στον σύλλογο και μετά στην Εθνική. Ας πούμε στο σημερινό ματς θα χρησιμοποιήσει αρκετά νέα πρόσωπα, τα οποία θέλει να δει πως θα παίξουν για το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα. Όσον αφορά εμένα, θέλω να δουλεύω πολύ στην προπόνηση και συνέχεια να γίνομαι καλύτερος. Από εκεί και πέρα, αποφασίζει ο κ. Σάντος».


Για τις εντυπώσεις του από την Εθνική Ανδρών
«Το κλίμα στην Ανδρών είναι φανταστικό και δεν περίμενα κάτι τέτοιο. Όλα τα παιδιά είναι μια οικογένεια, μια παρέα και κάνουν πλάκες, όμως θέλουν πάνω από όλα το καλό της ομάδας».


Για τους προσωπικούς του στόχους
«Προσπαθώ σε κάθε ματς να είμαι καλός. Από εκεί και πέρα, αν έρθει κάποια πρόταση από το εξωτερικό ή το εσωτερικό θα τη δούμε. Αν έρθει κάποιος σύλλογος, γιατί όχι; Είναι όνειρό μου να παίξω στο εξωτερικό και θα ήθελα να αγωνιστώ στο αγγλικό πρωτάθλημα. Εκεί, όμως, τρέχουν πολύ. (γέλια)». 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.