Ο Superman και η Lois Lane θα “πεταχτούν” ως το Arrowverse

DC χαρακτήρες ενωμένοι, ποτέ ηττημένοι.Το Arrowverse ανοίγει τα φτερά του ακόμα περισσότερο και...

DC χαρακτήρες ενωμένοι, ποτέ ηττημένοι.

Το Arrowverse ανοίγει τα φτερά του ακόμα περισσότερο και αυτήν τη φορά μας φέρνει τους Superman και Lois Lane.

Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση του CW ο Superman θα εμφανιστεί στο επικό crossover μεταξύ των σειρών “The Flash”, “Arrow” και “Supergirl” και αυτήν τη φορά θα φέρει και την Lois Lane μαζί του.

Αυτό σημαίνει ότι οι δύο νέοι χαρακτήρες θα συναντηθούν με την Batwoman (Ruby Rose), η οποία θα κάνει τo ντεμπούτο της στο crossover και πιθανόν να συνεχίσει με δική της spinoff σειρά.

Η αναζήτηση για την νέα τηλεοπτική Lois θα ξεκινήσει σύντομα. Σε δήλωσή τους, οι εκτελεστικοί παραγωγοί του “Supergirl”, Jessica Queller και Robert Rovner είπαν, “Ανυπομονούμε να εισάγουμε την Lois Lane στο Arrowverse. Αυτή η αποφασισμένη και θαρραλέα δημοσιογράφος θα είναι ένα δυνατό ταίρι για τον Superman και μια καταπληκτική προσθήκη στο σύμπαν των χαρακτήρων της DC”.

Στο “Supergirl” έχουμε δει την αδερφή της Lois, την Lucy Lane, την οποία ενσάρκωνε η Jenna Dewan και τον πατέρα τους, τον Στρατηγό Lane (Glenn Morshower). Μην ξεχνάμε ότι ήδη έχουμε γνωρίσει τον Clark Kent/Superman στο πρόσωπο του Tyler Hoechlin.

To crossover θα ξεκινήσει με τη σειρά “The Flash” στις 9 Δεκεμβρίου, θα συνεχιστεί με το “Arrow” στις 10 Δεκεμβρίου και θα ολοκληρωθεί με το “Supergirl” στις 11 Δεκεμβρίου.

Arrowverse-Crossover-December-Event

Για περισσότερα σχετικά με το Arrowverse, διαβάστε πότε θα τελειώσουν οι υπερηρωικές σειρές του CW, ποιες είναι οι ημερομηνίες πρεμιέρας των νέων σεζόν, τις νέες προσθήκες στο “Supergirl”, ποιος θα λείπει από το “DC’ s Legends of Tomorrow” και ρίξτε μια ματιά στη νέα στολή του Barry Allen.

Πηγή: IGN Greece


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.