Στη Βουδαπέστη η Εθνική

Η Εθνική ομάδα "πέταξε" το πρωί της Κυριακής (11.00) από Ταλίν για Βουδαπέστη. Τί γίνεται με το "μέτωπο" των τραυματιών. Το novasports.gr έχει το ρεπορτάζ.

Η Εθνική ομάδα αναχώρησε το πρωί της Κυριακής (11.00) από Ταλίν για Βουδαπέστη εκεί που θα προσπαθήσει την Τρίτη να πάρει τη δεύτερη νίκη της στο Nations League επί της Ουγγαρίας για να ξεφύγει στη βαθμολογία και να κάνει την πρωτιά για άνοδο στην League Β υπόθεση δική της.

Η Εθνική μας ομάδα θα κάνει προπόνηση τη Δευτέρα το απόγευμα στο Φερεντσβάρος Στάντιον εκεί όπου θα διεξαχθεί και το παιχνίδι, ενώ ο λίγη ώρα νωρίτερα ο Μίκαελ Σκίμπε θα παραθέσει συνέντευξη τύπου στις 17.45 τοπική ώρα και εκεί θα διευκρινιστεί τί γίνεται με το “μέτωπο” των τραυματιών.

Θυμίζουμε ότι ο Ζέκα και ο Μπακάκης δεν αγωνίστηκαν στο ματς με την Εσθονία λόγω του ότι δεν ήταν στο 100% της ετοιμότητάς τους. Ο άσος της Κοπεγχάγης ταλαιπωρήθηκε από ένα σφίξιμο στο δικέφαλο και παρά την αισιοδοξία πως θα αγωνιζόταν προτιμήθηκε να μη ρισκάρει. Αν νιώσει ξανά ενοχλήσεις τότε δύσκολα θα αγωνιστεί και στο ματς με την Ουγγαρία. Αν όχι τότε η θα υπλογίζεται κανονικά από τον Σκίμπε.

Ο Μπακάκης όλη την εβδομάδα ανέβαζε ρυθμούς αλλά καμία μέρα δεν έβγαλε όλο το πρόγραμμα της προπόνησης και μένει να δούμε αν με δύο προπονήσεις θα μπορέσει να ενισχύσει την ομάδα. Και σε αυτή την περίπτωση ο Γερμανός τεχνικός δεν πρόκειται να ρισκάρει σε τίποτα την υγεία του ποδοσφαιριστή του.

Στο ματς με την Εσθονία ο Μήτρογλου τραυματίστηκε και αποχώρησε, ωστόσο και σε αυτή την περίπτωση οι πρώτες εκτιμήσεις κάνουν λόγο για ελαφρύ διάστρεμμα. Όπως και να’ χει ο φορ της Μαρσέιγ είναι αμφίβολος καθώς πρέπει να διαπιστωθεί πως θα αντιδράσει το πόδι του σήμερα. 

Σε ότι έχει να κάνει με τον Μπουχαλάκη, ο μέσος του Ολυμπιακού όπως ο ίδιος δήλωσε δεν πρόκειται για κάτι σοβαρό καθώς ζήτησε αλλαγή επειδή ταλαιπωρήθηκε από κράμπες. Και η δική του περίπτωση πάντως θα επανεξεταστεί σήμερα για να διαπιστωθεί περί τίνος ακριβώς πρόκειται.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.