Πιλοτικό επεισόδιο με ολοκληρωμένο cast για το “Resident Alien” της Dark Horse Comics από το Syfy

Ακόμα ένας εξωγήινος που βρέθηκε στη γη.Με τέσσερα τεύχη συστήθηκε στο κοινό η μίνι σειρά...

Ακόμα ένας εξωγήινος που βρέθηκε στη γη.

Με τέσσερα τεύχη συστήθηκε στο κοινό η μίνι σειρά “Resident Alien” των Peter Hogan και Steve Parkhouse, μέσα από τις εκδόσεις της Dark Horse Comics, το 2012. Φέροντας τον ίδιο τίτλο, μία νέα σειρά εμπνεύστηκε και πρόκειται να προβάλει τον πιλότο της στο Syfy, ενώ μόλις απέκτησε πρωταγωνιστή και όχι μόνο.

Το THR αναφέρει πως ο Alan Tudyk, προτεινόμενος μία φορά για Emmy με τη σειρά “Con Man”, κέρδισε τον πρωταγωνιστικό ρόλο του Dr. Harry Vanderspeigle. Ο Tudyk δεν βρίσκεται πρώτη φορά στη θέση ενός πρωταγωνιστικού ρόλου. Το 2004 ενσάρκωσε τον ρόλο του Sonny για την ταινία “I, Robot”, ενός AI που κατηγορήθηκε για φόνο και σώθηκε από τον Will Smith. Για το “Rogue One” είχε και πάλι τον ρόλο ενός γνωστού ρομπότ για τους φαν του Star Wars, του K-2SO. Ένας ακόμα από τους γνωστούς του ρόλους ήταν και στο “Firefly”, ως Hoban ‘Wash’ Washburne.

Ο Alan Tudyk ως Sonny για το “I,Robot”.

Για το “Resident Alien”, ο ρόλος του ως Dr. Harry Vanderspeigle περιγράφηκε ως “ενός μοναχικού κατοίκου μίας μικρής πόλης του Κολοράντο”. Πακέτο μαζί με τον ρόλο του Dr έρχεται και αυτός του εξωγήινου, γνωστού ως Captain Hah Re στα κόμικ, που καταλαμβάνει το σώμα του μετά τη δολοφονία του.

Η σειρά του Syfy πρόκειται να είναι τόσο σκοτεινή όσο και το κόμικ, με το ερώτημα “Αξίζουν τελικά οι άνθρωποι να σωθούν(;)” να κυριαρχεί, όπως ανέφερε νωρίτερα το THR. Η μεταφορά θα έρθει δια χειρός Chris Sheridan (“Family Guy”). Τον ρόλο των εκτελεστικών παραγωγών θα έχουν οι Mike Richardson, πρόεδρος της Dark Horse Entertainment, Keith Goldberg, Amblin’s Justin Falvey και Darryl Frank, και μαζί τους και ο Sheridan.

Ο Alan Tudyk στο “Firefly”.

Μαζί με τον Tudyk, στο cast του πιλοτικού επεισοδίου βρίσκονται και οι Sara Tomko, Corey Reynolds, Alice Wetterlund και Levi Fiehler. Η Sara Tomko θα συστηθεί ως Asta Twelvetrees για να δυσκολέψει την κατάσταση για τον εξωγήινο πρωταγωνιστή. Ο Corey Reynolds θα ενσαρκώσει τον καχύποπτο σερίφη Mike Thompson και η Alice Wetterlund θα είναι η “εκρηκτική” πρώην αθλήτρια του σκι D’Arcy Morin. Τέλος, ο Levi Fiehler ως Ben Hawthorne θα κατέβει υποψήφιος για δήμαρχος ενώ θα αντιμετωπίζει έναν απεχθή φόνο.

Περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με την ημερομηνία προβολής του πιλοτικού επεισοδίου αναμένονται να ανακοινωθούν.


Αν δεν βρείτε την Θάλεια στο El Dorado, στην Middle Earth ή στην Grand Line, αναζητήστε την στο Facebook ή το Twitter.

Πηγή: IGN Greece


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.