Τα έριξε όλα στους παίκτες ο Μουρίνιο!

Έντονες αποδοκιμασίες και ψίθυροι συνθέτουν το σκηνικό στο Μάντσεστερ μετά τον αποκλεισμό της Γιουνάϊτεντ από το Λιγκ Καπ. Ο Μουρίνιο πάντως μετά το ματς με την Ντέρμπι Κάουντι τα έριξε όλα στους παίκτες!

Οι έντονοι ψίθυροι στο «Ολντ Τράφορντ» μετά τον ταπεινωτικό αποκλεισμό της Μάντσεστερ Γιουνάϊτεντ από την Ντέρμπι Κάουντι τόσο νωρίς στο Λιγκ Καπ, έφεραν στις μνήμες των οπαδών της εποχές όχι δα τόσο παλιές.

Από την εν χορό προτροπή : «attack, attack, attack» (επίθεση, επίθεση, επίθεση) στις μέρες του Σκωτσέζου Μόγιες όπως την… ξεσκόνισε βγάζοντάς την στην επιφάνεια με τις αιχμηρές του τοποθετήσεις ο Πογκμπά έπειτα από την ισοπαλία με την Γουλβς το περασμένο Σάββατο, φτάσαμε στα έντονα σφυρίγματα της εξέδρας

Ο Πογκμπά για τιμωρία έχασε το περιβραχιόνιο του αρχηγού. Με τον Πορτογάλο τεχνικό όμως τι γίνεται;
Ο ίδιος μετά το τέλος του πρόωρου αποκλεισμού τα «έριξε» όλα στους παίκτες του, οι οποίοι σύμφωνα με τα λεγόμενά του «στερούνται του… φονικού ενστίκτου!»

Δύσκολες οι στιγμές στα αποδυτήρια, όμως ο Special One ήταν κατηγορηματικός :
«Θα μπορούσαμε να τους… σκοτώσουμε στο πρώτο ημίχρονο. Προηγηθήκαμε, είχαμε τον έλεγχο όμως δεν κάναμε κάτι παραπάνω! Τους έλλειπε αυτό το φονικό ένστικό, πράγμα απαραίτητο σε τέτοια ματς..
Θέλετε να σας πω για το αν κάναμε έναν καταπληκτικό αγώνα; Η αλήθεια είναι πως οι αντίπαλοί μας το έκαναν στο δεύτερο ημίχρονο! 
Στην ανάπαυλα το είπα στους παίκτες μου, να μπούνε και να τελειώσουν το ματς. Τους είπα πως δεν υπάρχει επαναληπτικός και πρέπει να τους σκοτώσουμε τώρα γιατί εδώ θα τελειώσει το παιχνίδι και η πρόκριση..
»

Ο Πορτογάλος προπονητής μίλησε και για την διαδικασία των πέναλτι τονίζοντας πως ο ίδιος διαισθάνθηκε το φάσμα του αποκλεισμού μετά τους πρώτους εκτελεστές της ομάδας του :
«Μετά το 6ο και το 7ο πέναλτι γνώριζα πως θα είχαμε πρόβλημα! Όταν θα έρχονταν η ώρα να εκτελέσουν πέναλτι οι Φιλ Τζόουνς και Έρικ Μπέϊλι… Κάπως έτσι κι έγινε»
Αυτά από τον προπονητή της Μάντσεστερ Γιουνάϊτεντ, όπως ήδη κάνουν διεθνώς το γύρο του διαδικτύου και όπως όλα δείχνουν, θα φέρουν κι άλλες συνέχειες σε μια τόσο δύσκολη κατάσταση.
Μια foto με τους παίκτες της Μάντσεστερ Γιουνάϊτεντ να πάνε προς τα αποδυτήρια, μετά τον αποκλεισμό – σοκ, μάλλον λέει πολλά :


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.