Τα αίτια πίσω από την ‘καταλληλότητα’ του “Venom”

Ε, πείτε το έτσι...Μόλις χθες μάθαμε ότι η επερχόμενη ταινία της Sony, "Venom", θα είναι...

Ε, πείτε το έτσι…

Μόλις χθες μάθαμε ότι η επερχόμενη ταινία της Sony, “Venom”, θα είναι ‘Κατάλληλη για άτομα άνω των 13 ετών’ και πολλοί από εμάς δεν χαρήκαμε και τόσο, παρά τις φήμες που μας είχαν προειδοποιήσει.

Ωστόσο, σήμερα, μέσω του comicbook.com, μάθαμε μια θεωρεία που θα μπορούσε να δικαιολογήσει αυτή την απόφαση του στούντιο και ίσως να μας καθησυχάσει κάπως. Φήμες θέλουν ένα μελλοντικό crossover μεταξύ των Spider-Man και Venom. Μια ταινία όπου ο Peter Parker και ο Eric Brock έρχονται αντιμέτωποι. Αν το “Venom” είχε στιγματιστεί ως “Ακατάλληλο για ανηλίκους”, κάτι τέτοιο δεν θα ήταν εφικτό, μιας και το “Spider-Man: Homecoming” είναι ‘Κατάλληλο για άτομα άνω των 13 ετών’.

Βέβαια, επειδή αυτό το project βρίσκεται μακρυά στο μέλλον και δεν είναι βέβαιο, ο σκηνοθέτης της ταινίας, Ruben Fleischer, μίλησε για την πιθανότητα του να δούμε μια πιο τρομακτική εκδοχή της ταινίας με την κυκλοφορία του Blu-Ray. “Δεν θα το απέκλεια. Θα δούμε πως θα πάει, αλλά δεν θα το απέκλεια”, είπε ο Fleischer, σημειώνοντας ότι αυτό εξαρτάται καθαρά από το πώς θα τα πάει η ταινία στο box office.

Η ταινία έχει διάρκεια 1 ώρα και 52 λεπτά και πρωταγωνιστούν οι: Tom Hardy(Eddie Brock) – ο οποίος θα δανείσει τη φωνή του και στον Vemon – Michelle Williams (ως η γυναίκα του Eddie Brock, Anne Weying, Riz Ahmed ως Dr. Carlton Drake και Jenny Slate. Παραγωγοί της είναι οι Avi Arad, Matt Tolmach και Amy Pascal. H ταινία χαρακτηρίζεται ως “Δράσης /Τρόμου / Sci-Fi”, και θα είναι γυρισμένη με motion capture.

Σε σχετικά νέα, ο Eminem τραγουδά το soundtrack της ταινίας, το οποίο μάλιστα ενσωμάτωσε και στο νέο του άλμπουμ. Διαβάστε επίσης για πόσες ταινίες έχει υπογράψει ο Tom Hardy. Ένα συλλεκτικό αυτοτελές κόμικ “Venom” κυκλοφόρησε για να γιορτάσει την κυκλοφορία της ταινίας.

Το “Venom” θα κυκλοφορήσει στις ελληνικές αίθουσες στις 4 Οκτωβρίου 2018 και λέγεται ότι θα σπάσει ρεκόρ στο box office.

Πηγή: IGN Greece


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.