Η ευρωπαϊκή ομοσπονδία πλέκει το εγκώμιο της Ελλάδας

Με την ολοκλήρωση του Hellas Open 2019 η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία μπάντμιντον με ανάρτησή της αναφέρθηκε με τα καλύτερα λόγια στην Ελλάδα και την ΕΟΦΣΑ.
13/08/2019 • 22:16
Η ευρωπαϊκή ομοσπονδία πλέκει το εγκώμιο της Ελλάδας
  • shares
Με την ολοκλήρωση του Hellas Open 2019 η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία μπάντμιντον με ανάρτησή της αναφέρθηκε με τα καλύτερα λόγια στην Ελλάδα και την ΕΟΦΣΑ. Η Ελληνική Ομοσπονδία Φιλάθλων Σωματείων Αντιπτέρισης έκλεισε 30 χρόνια από την ίδρυσή της και, όπως αναφέρει η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία, η Ελλάδα έχει παίξει κεντρικό ρόλο για την ανάπτυξη του αθλήματος. Ταυτόχρονα, επισημαίνει τα πολλά διεθνή τουρνουά που αναλαμβάνει η Ελλάδα κάθε χρόνο, τονίζοντας χαρακτηριστικά ότι η ΕΟΦΣΑ είναι από τις λίγες ομοσπονδίες στην Ευρώπη που διοργανώνουν δύο circuit!

«Κατά τη διάρκεια αυτών των ετών η ομοσπονδία μας κατάφερε να διαδώσει το Μπάντμιντον σε όλη την Ελλάδα. Πετύχαμε μέσω του Shuttle Time να ενσωματώσουμε το άθλημα στα σχολεία και να διοργανώνουμε σχολικά πρωταθλήματα που χρηματοδοτούνται από το Υπουργείο Παιδείας» ανέφερε μεταξύ άλλων στον χαιρετισμό της η πρόεδρος της ΕΟΦΣΑ, Βικτωρία Χατζήνα.

Η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία έκλεισε την ανάρτησή της ευχόμενη χρόνια πολλά στην ελληνική ομοσπονδία.
Γράψτε το σχόλιο σας...
25/08/2019 • 08:15

Ακλόνητα φαβορί με προϋπόθεση τα γκολ, Ρόμα, Σίτι, Παρί και Σταντάρ Λιέγης

Καλές ομάδες στο επιθετικό κομμάτι καλούνται να αντιμετωπίσουν προκειμένου να νικήσουν η Ρόμα, η Μίλαν, η Μάντσεστερ Σίτι και η Σταντάρ Λιέγης. Πολύ πιο ανταγωνιστικά τα ματς στο Μόλντε της Νορβηγίας, στην Τουν της Ελβετίας και στο Τσβόλε της Ολλανδίας