Μια εβδομάδα άδεια στην Ξάνθη

Γιορτές στα σπίτια τους θα κάνουν οι παίκτες της Ξάνθης, καθώς την Τετάρτη πραγματοποίησαν την τελευταία προπόνηση πριν τις γιορτές των Χριστουγέννων.

Γιορτές στα σπίτια τους θα κάνουν οι παίκτες της Ξάνθης, καθώς σήμερα πραγματοποίησαν την τελευταία προπόνηση πριν τις γιορτές των Χριστουγέννων. Ποδοσφαιριστές και τεχνική ηγεσία ανανέωσαν το ραντεβού για το μεσημέρι της ερχόμενης Τρίτης. Οι μέρες ξεκούρασης ουσιαστικά θα δώσουν πολύτιμες ανάσες στους παίκτες πριν την δύσκολη συνέχεια σε πρωτάθλημα και κύπελλο.

Από την άλλη μετά από πέντε χρόνια παρουσίας στην Ξάνθη αποχαιρέτησε την ομάδα ο αυστριακός τερματοφύλακας, Μίκαελ Γκσπούρνινγκ. «Πέντε χρόνια δεν ήμουν σε καμία ομάδα πριν από την Ξάνθη. Κοιτώντας πίσω, την πρώτη στιγμή που ήρθα στην Ελλάδα ένα είναι σίγουρο. Ότι δεν ήμουν τότε αυτός που είμαι τώρα. Κάθε ένα από αυτά τα πέντε χρόνια κι εγώ αλλά και η οικογένειά μου νιώσαμε την Ξάνθη σαν ιδιαίτερή μας πατρίδα. Θέλω να ευχαριστήσω όλο τον κόσμο, όλη την ομάδα, τους συμπαίκτες μου και τους άμεσους καθημερινούς συνεργάτες μου που με βοήθησαν πολύ όλο αυτό το διάστημα», τόνισε ο τερματοφύλακας στο επίσημο site της ομάδας και συνέχισε: «Ο μόνος λόγος που δεν ανανέωσα το συμβόλαιό μου είναι γιατί ήθελα να φύγω τώρα που νιώθω ακόμη την αγάπη του κόσμου στο πρόσωπό μου. Ήθελα οι φίλαθλοι να έχουν καλές αγωνιστικές αναμνήσεις από εμένα. Ένας ποδοσφαιριστής χρειάζεται να αλλάζει παραστάσεις. Συνεργάστηκα με την ξανθιώτικη ομάδα για πέντε ολόκληρα χρόνια κάτι που σημαίνει ότι υπήρξε αμοιβαία εκτίμηση. Η Ξάνθη πάντα θα είναι καρδιά μου».

    Κάνοντας ένα γρήγορο πέρασμα ο ίδιος θυμάται πως: «όσο ήμουν στην ομάδα τα πράγματα δεν πήγαν πολύ καλά. Και αυτό είναι κρίμα. Είχαμε ευκαιρίες για διάκριση στο κύπελλο και δεν κρύβω πως ήταν όνειρό μου να παίξω στην Ευρώπη με την ομάδα. Δυστυχώς όμως δεν το καταφέραμε. Μου έχει μείνει χαραγμένη στην μνήμη η δύσκολη σαιζόν πριν μερικά χρόνια όταν με την νίκη επί του Ηρακλή κερδίσαμε και σωθήκαμε. Ήταν μία δύσκολη σαιζόν η οποία μου έμαθε πως είναι να λειτουργείς κάτω από μεγάλη πίεση», αναφέρει ο Μίκαελ Γκσπούρνινγκ.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.