Πάτησε κορυφή η Νάπολι

Νάπολι και Παρί Σεν Ζερμέν μοιράστηκαν τους βαθμούς στο "Σαν Πάολο" (1-1), ο τρίτος όμιλος συνεχίζει να είναι μπλεγμένος και οι Ναπολιτάνοι πάτησαν κορυφή, μετά το στραπάτσο της Λίβερπουλ στο Βελιγράδι.

Νάπολι και Παρί Σεν Ζερμέν μοιράστηκαν τους βαθμούς στο “Σαν Πάολο” (1-1), ο τρίτος όμιλος συνεχίζει να είναι μπλεγμένος και οι Ναπολιτάνοι πάτησαν κορυφή, μετά το στραπάτσο της Λίβερπουλ στο Βελιγράδι. 

Οι Παριζιάνοι ήταν αυτοί που μπήκαν μπροστά στο σκορ και μάλιστα σε ιδανικό χρονικό σημείο, όταν στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους, ο Εμπαπέ ξεκίνησε την προσπάθεια από αριστερά, πάσαρε στον Μπερνάτ που πέφτοντας πλάσαρε για το 0-1. 

Η Νάπολι κατάφερε να φτάσει στην ισοφάριση στο 63ο λεπτό, και για να γίνει αυτό, χρειάστηκε ένα “τσαφ” του Τιάγκο Σίλβα. Ο Βραζιλιάνος δεν μπόρεσε ούτε να κοντρολάρει, ούτε να διώξει μπαλιά προς την περιοχή της Παρί, ο Μπουφόν έκανε πέναλτι στον Καγεχόν και ο Ινσίνιε, έστειλε με έναν “κεραυνό” την μπάλα στη δεξιά γωνία του Ιταλού τερματοφύλακα για το 1-1. 

Η Νάπολι ανέβηκε έτσι στους 6 βαθμούς, όσου και η Λίβερπουλ, την οποία προς το παρόν έχει από “κάτω”, αφού την έχει νικήσει στην Ιταλία, ωστόσο εκκρεμεί το ματς στο Μέρσεϊσάιντ. Στους 5 βαθμούς ακολουθεί η Παρί, και με έναν λιγότερο ο Ερυθρός Αστέρας, μπήκε για τα καλά στο κόλπο (οποιασδήποτε) πρόκρισης. 

Νάπολι (Αντσελότι): Οσπίνα, Άλαν, Μάριο Ρούι, Καγιεχόν, Ρουίζ (71’ Ζιελίνσκι), Μέρτενς (83’ Ουνάς), Χάμσικ, Μακσίμοβιτς (76’ Χισάι), Ινσίνιε, Κουλιμπαλί, Ραούλ Αλμπιόλ 

Παρί Σεν Ζερμέν (Toύχελ): Μπουφόν, Τιάγκο Σίλβα, Κέρερ (90+2’ Τσούπο-Μοτίγκ), Μαρκίνιος, Βεράττι, Εμπαπέ, Νεϊμάρ, Ντι Μαρία (77’ Καβάνι), Μενιέ (73’ Κιμπεμπέ), Μπερνάτ, Ντράξλερ 

Η βαθμολογία του 3ου ομίλου σε 4 αγώνες:

1) Νάπολι 6 (4-3)
2) Λίβερπουλ 6 (7-5)
3) Παρί Σεν Ζερμέν 5 (11-7)
4) Ερυθρός Αστέρας 4 (3-10)

Η επόμενη (5η) αγωνιστική (28/11):

Νάπολι-Ερυθρός Αστέρας
Παρί Σεν Ζερμέν-Λίβερπουλ


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.