Στην τελευταία του φάση μπαίνει το “Attack on Titan”

Τα τείχη θα κλείσουν για πάντα.Ακολουθώντας τα δικά του λόγια σχετικά με ολοκλήρωση της ιστορίας...

Τα τείχη θα κλείσουν για πάντα.

Ακολουθώντας τα δικά του λόγια σχετικά με ολοκλήρωση της ιστορίας σε 3 χρόνια, ο Hajime Isayama θέτει τα θεμέλια του τέλους του “Attack on Titan”, σύμφωνα με το animenewsnetwork.

Την εν λόγω δήλωση, βεβαίως, είχε κάνει το 2014 και τα 3 χρόνια έχουν ξεπεραστεί. Ωστόσο, ο δημιουργός του κόσμου των Τιτάνων έδειξε ξεκάθαρα τις προθέσεις του για το κλείσιμο της ιστορίας του. Πιο πρόσφατα μάθαμε ότι ο Isayama θα κάνει μία εμφάνιση, αυτή την Κυριακή, σε ένα πρόγραμμα του ραδιοτηλεοπτικού ιαπωνικού δικτύου Mainichi.

Το ίδιο πρόγραμμα έκανε και την αποκάλυψη πως ο Isayama μπαίνει στο τελευταίο arc του manga μέσω Twitter, ενώ ένα βίντεο trailer δείχνει τον mangaka στις δημιουργικές του στιγμές.

Το manga και anime με τίτλο “Attack on Titan”(“Shingeki no Kyojin” ο ιαπωνικός τίτλος) δημιούργησε ο Isayama, σε ηλικία μόλις 20 ετών. Για την αρχική του μικρή εκδοχή του “Attack on Titan” τιμήθηκε, το 2006, με το βραβείο “Εξαιρετικής Εργασίας” (“Fine Work”). Το 2009, η σειρά άρχισε να εκδίδεται στο Bessatsu Shōnen Magazine του εκδοτικού οίκου Kodansha. Η ιστορία περιπλέκεται γύρω από έναν φανταστικό κόσμο όπου μυστηριώδη πλάσματα, επονομαζόμενα ως Τιτάνες, κατατρώνε το ανθρώπινο γένος. Οι επιζήσαντες έχουν κλεισθεί μέσα σε κολοσσιαία τείχη και αισθάνονται ασφαλείς, μέχρι που μία καταστροφική δύναμη έρχεται να ανατρέψει την κατάσταση.

Από τον τραγικό κόσμο του “AoT” προετοιμάζεται ένα καινούργιο project και συγκεκριμένα μία live-action μεταφορά με τον σκηνοθέτη Andy Muschietti να κρατάει τα ηνία. Το anime, εν τω μεταξύ, μετά από ένα απρόσμενο κενό στο πρόγραμμα του τρίτου κύκλου ανακοίνωσε τη σεζόν 3.5 και παρουσίασε ένα teaser και μία πολλά υποσχόμενη αφίσα.


Αν δεν βρείτε την Θάλεια στο El Dorado, στην Middle Earth ή στην Grand Line, αναζητήστε την στο Facebook ή το Twitter.

Πηγή: IGN Greece


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.