Θέλει Έρικσεν και Ράσφορντ η Ρεάλ!

Μία…διπλή επιδρομή ετοιμάζεται να κάνει η Ρεάλ Μαδρίτης. Οι πρωταθλητές Ευρώπης θέλουν να αποκτήσουν τον Κρίστιαν Έρικσεν της Τότεναμ και τον Μάρκους Ράσφορντ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Μία…διπλή επιδρομή ετοιμάζεται να κάνει η Ρεάλ Μαδρίτης. Οι πρωταθλητές Ευρώπης θέλουν να αποκτήσουν τον Κρίστιαν Έρικσεν της Τότεναμ και τον Μάρκους Ράσφορντ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Μάλιστα άνθρωποι της ισπανικής ομάδας παρακολουθήσαν τον 21χρονο επιθετικό στη νίκη της Αγγλίας επί της Κροατίας και θεωρούν, ότι μπορεί να φανεί άξιος αντικαταστάτης του Κριστιάνο Ρονάλντο. Όσο για τον Έρικσεν, τον θεωρούν, ως ιδανική λύση για τον Λούκα Μοντριτς, όταν ο Κροάτης αποχωρήσει από την ομάδα.

Το νέο αφεντικό της Ρεάλ, Σαντιάγο Σολάρι, σχεδιάζει να προσφέρει για τον Ράσφορντ περίπου 56 εκατομμύρια ευρώ, για έναν παίκτη που δεν έχει και τις καλύτερες σχέσεις με τον Μουρίνιο, καθώς πολλές φορές ο Πορτογάλος τεχνικός τον έχει επικρίνει για την απόδοση του, με αποτέλεσμα να έχει παίξει βασικός, μόνο σε 5 ματς στην Πρέμιερ Λιγκ.

Οι σκάουτερ της ομάδας της Μαδρίτης, το προηγούμενο διάστημα είχαν στραμμένη την προσοχή τους στον Λουκάκου και τον Πογκμπά, αλλά τώρα, όπως αναφέρουν και τα αγγλικά δημοσιεύματα, η προσοχή τους εστιάζεται σε Ράσφορντ – Έρικσεν.

Επίσης η Ρεάλ σχεδιάζει προσφορά περίπου 45 εκατομμυρίων για τον Κρίστιαν Έρικσεν, του οποίου το συμβόλαιο εκπνέει σε 1,5 χρόνο και οι συζητήσεις για την ανανέωση του συμβολαίου του έχουν σταματήσει.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.