Επιτραπέζιο παιχνίδι καρτών ‘ανοίγει τρύπα’ στο τείχος του Trump

Έντονες προσπάθειες με χιουμοριστικό τρόπο.Η εταιρεία πίσω από το παιχνίδι "Cards Against...

Έντονες προσπάθειες με χιουμοριστικό τρόπο.

Η εταιρεία πίσω από το παιχνίδι “Cards Against Humanity” ανακοίνωσε πως έκανε μία, αρκετά προκλητική, κίνηση ώστε να αποφευχθεί το κτίσιμο του τείχους του Donald Trump στα σύνορα Ηνωμένων Πολιτειών/ Μεξικού, σύμφωνα με το Independent.

Προτού προχωρήσουμε σε λεπτομέρειες, μία αναφορά στο επιτραπέζιο παιχνίδι καρτών θα ξεκαθαρίσει αρκετά τα δεδομένα. Με τίτλο “Cards Against Humanity” κυκλοφόρησε το εν λόγω παιχνίδι, το οποίο βρήκε ευρεία διάδοση μέσω διαδικτύου και ιδιαίτερα μέσω βίντεο στο Youtube, το 2011. Αφορά ηλικίες άνω των 17 ετών και ομάδες άνω των 4 ατόμων.

Με έντονη την παρουσία του μαύρου χιούμορ και της πολιτικής κριτικής, το παιχνίδι προσφέρει άφθονο γέλιο σε παρέες, σατιρίζοντας κοινωνικό-πολιτικές καταστάσεις. Δημιουργήθηκε από 8 απόφοιτους του Highland Park High School, ένας εκ των οποίων είχε πρότερη εμπειρία με παιχνίδια συλλεκτικών καρτών, όπως το Magic the Gathering της Wizards of the Coast. Μέσα στα επτά χρόνια ζωής του έχει βρεθεί στις κορυφαίες πωλήσεις του Amazon, ενώ τα έτη 2015 και 2017 προσέφερε τα έσοδα ειδικών του εκδόσεων σε φιλανθρωπικούς οργανισμούς.

Η ιστοσελίδα που σχετίζεται με το παιχνίδι, cardsagainsthumanitysavesamerica.com, προσφέρει αρκετό ενημερωτικό υλικό, ενώ πιο πρόσφατα έκανε μία ανακοίνωση που σκοπεύει να προβληματίσει ιδιαίτερα τον Πρόεδρο των Ηνωμένων Πολιτειών και τα σχέδια του για κτίσιμο τοίχους στα σύνορα με το Μεξικό.

“Αγοράσαμε ένα οικόπεδο ανεκμετάλλευτης γης στα σύνορα και μισθώσαμε μία νομική εταιρία με ειδίκευση στην ιδιοκτησία για να κάνουμε όσο πιο χρονοβόρο και ακριβό γίνεται για τον Trump να κτίσει το τείχος του. Στείλαμε σε όλους έναν εικονογραφημένο χάρτη της γης, ένα πιστοποιητικό της υπόσχεσης μας να πολεμήσουμε το τοίχος, και μία δήλωση από τους δικηγόρους μας”. Μαζί με την ανακοίνωση βρίσκεται και ένας σύνδεσμος σχετικά με το τείχος που επιθυμεί να κτίσει στα σύνορα ο Trump, καθώς και οι πληροφορίες που αναφέρθηκαν ότι έχουν δημοσιοποιηθεί.

Όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα του Independent, η εξαγορά των γαιών που βρίσκονται στα σύνορα μεταξύ ΗΠΑ και Μεξικού από ανεξάρτητους ιδιοκτήτες, όπως της εταιρείας του Cards Against Humanity, θα είναι μόνο το ένα ζητούμενο, αφού ο πρόεδρος θα χρειαστεί να πείσει και τα υπόλοιπα μέλη του Κογκρέσου στην επένδυση δισεκατομμυρίων προκειμένου να υλοποιηθεί το τείχος.


Αν δεν βρείτε την Θάλεια στο El Dorado, στην Middle Earth ή στην Grand Line, αναζητήστε την στο Facebook ή το Twitter.

Πηγή: IGN Greece


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.