Αργύρης Πεδουλάκης: “Πρέπει να συνηθίσουμε στην πίεση”

Ο προπονητής του Περιστερίου Αργύρης Πεδουλάκης παραδέχθηκε ότι τα πράγματα δεν ήταν εύκολα κόντρα στο Λαύριο, ωστόσο η ομάδα του έφτασε στη νίκη. Από την πλευρά του ο Χρήστος Σερέλης αναγνώρισε την αξία του αντιπάλου.

Ο προπονητής του Περιστερίου Αργύρης Πεδουλάκης παραδέχθηκε ότι τα πράγματα δεν ήταν εύκολα κόντρα στο Λαύριο, ωστόσο η ομάδα του έφτασε στη νίκη. Από την πλευρά του ο Χρήστος Σερέλης αναγνώρισε την αξία του αντιπάλου. 

Αργύρης Πεδουλάκης: «Όσο περνάει ο καιρός και αυξάνεται το πρέπει, θα έχουμε τέτοιες δυσκολίες γιατί δεν είμαστε έτοιμοι να διαχειριστούμε την πίεση. Σήμερα τα καταφέραμε μέσα στη διάρκεια του ματς και πήραμε τη νίκη.
 
Ευχαριστούμε τον κόσμο που στάθηκε στο πλευρό μας και μας βοήθησε με τη φωνή του. Συγχαρητήρια στο Λαύριο για την πολύ μεγάλη προσπάθεια και τη σοβαρότητα που δείχνει όλα αυτά τα χρόνια αλλά και στον Χρήστο Σερέλη για τη δουλειά του. Εμείς συνεχίζουμε».

Χρήστος Σερέλης:  «Στο πρώτο μέρος διαβάσαμε καλά το παιχνίδι, είχαμε καλή κυκλοφορία της μπάλας και καλά ποσοστά στην επίθεση, με αποτέλεσμα να έχουμε το προβάδισμα. Στο δεύτερο ημίχρονο το Περιστέρι ανέβασε την πίεση στην άμυνα και έβγαλε τις αρετές που έχει δείξει στο πρωτάθλημα και το έχουν φέρει στην κορυφή της βαθμολογίας. Παρόλα αυτά είμαι ευχαριστημένος από τα παιδιά γιατί προσπάθησαν πάρα πολύ σε μια σκληρή έδρα. 
 
Επειδή ορισμένα πράγματα δεν πρέπει να περνάνε έτσι, για όλους εμάς στο Λαύριο είναι πολύ μεγάλη ευτυχία να αντιμετωπίζουμε το Περιστέρι στην Α1. Αυτή την εποχή ειδικά που οι μεγάλες ομάδες πιέζουν για να πάρουν από εμάς τους μικρότερους τον χώρο που κατακτήσαμε τα τελευταία χρόνια είναι σημαντικό να τα καταφέρουμε. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στο Περιστέρι αλλά και προσωπικά στον Αργύρη Πεδουλάκη που είναι σπουδαίος προπονητής και άνθρωπος».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.