Καθυστέρηση για το Path of Exile στο PS4

Δεν φταίει εξ'ολοκλήρου η Grinding Gears για αυτό.Η έκδοση PS4 του Path of Exile, δυστυχώς θα...

Δεν φταίει εξ’ολοκλήρου η Grinding Gears για αυτό.

Η έκδοση PS4 του Path of Exile, δυστυχώς θα καθυστερήσει λίγο παραπάνω. Η Grinding Gear ανακοίνωσε την έκδοση PS4 νωρίτερα αυτό το μήνα. Η αρχική ημερομηνία κυκλοφορίας ήταν γύρω στην κυκλοφορία του νέου expansion του παιχνιδιού που κυκλοφορεί στο PC στις 7 Δεκεμβρίου.

Σήμερα, η Grinding Gear αποκάλυψε ότι η κυκλοφορία του Path of Exile στο PS4 έχει μεταφερθεί στον Φεβρουάριο του 2019, εξηγώντας σε μια δημοσίευση ότι η διαδικασία πιστοποίησης κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου του έτους είναι πιο αργή από ό,τι περίμενε λόγω πολλών παιχνιδιών.

“Όταν ανακοινώσαμε το Path of Exile για το PlayStation 4 νωρίτερα αυτό το μήνα, υποδείξαμε ότι σημαδεύαμε τον Δεκεμβρίου. Δυστυχώς, έπρεπε να το αναθεωρήσουμε στις αρχές Φεβρουαρίου. Λυπούμαστε ιδιαίτερα για την ταλαιπωρία που προκαλεί αυτό, διότι γνωρίζουμε ότι υπάρχουν πολλοί παίκτες που ανυπομονούν για αυτή την έκδοση.”

“Καταλαβαίνουμε ότι πολλοί χρήστες του PlayStation ανυπομονούν να παίξουν το Betrayal κατά τη διάρκεια των Χριστουγέννων και ανυπομονούσαν για την κυκλοφορία του. Υποσχόμαστε ότι το Path of Exile θα είναι εκπληκτικό στο PlayStation 4 όταν κυκλοφορήσει στις αρχές του επόμενου έτους.”

Η Grinding Gear πιστεύει ότι όλα θα είναι έτοιμα τον Ιανουάριο, αλλά επέλεξε τον Φεβριουάριο για να μην έρθει στη θέση να αθετίσει την υπόσχεση της ξανά. Επίσης είπαν πως δεν είναι τελείως ευχαριστημένοι με την απόδοση του παιχνιδιού, όσον αφορά τα FPS, άρα η καθυστέρησει αυτή θα τους δώσει λίγο ακόμα χρόνο στο να καταφέρουν αυτό που θέλουν.


Αν ο Θοδωρής aka “Ankh” δεν γράφει ή δεν παίζει κάποιο MMO θα τον βρείτε στο Facebook αλλά και το YouTube.

Πηγή: IGN Greece


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.