Ντ’ Αντόνι: «Θα γίνει μεγάλος ο Αντετοκούνμπο»

Μέλι έσταζε για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο ο τεχνικός των Ρόκετς, Μάικ Ντ' Αντόνι.

Μέλι έσταζε για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο ο τεχνικός των Ρόκετς, Μάικ Ντ’ Αντόνι.

Ο Greek Freak έκανε άλλη μία μεγάλη εμφάνιση πετυχαίνοντας 30 πόντους στην ήττα των Μπακς από το Χιούστον, με τον 66χρονο τεχνικό να υποκλίνεται στο ταλέντο του.

«Είναι μεγάλος και θα γίνει μεγάλος. Δείχνει μεγάλο ενθουσιασμό και θέλει να γίνει μεγάλος. Εκτός από το ότι είναι 2.11 και απίστευτα αθλητικός, ένα από τα μεγάλα προτερήματά του είναι ότι θέλει να γίνει καλός και θέλει να είναι και η ομάδα του καλή. Είναι καλό να τον έχεις στην ομάδα σου», τόνισε ο Ντ’ Αντόνι και τον σύγκρινε με τον Αμάρε Στούντεμαϊρ, τον οποίον είχε παίκτη στο Φοίνιξ:

«Ο Γιάννης έχει ό, τι χρειάζεται όπως και ο Αμάρε. Από τη στιγμή που δείχνει τις αθλητικές του ικανότητες, αυτό που πρέπει να κάνεις είναι να κρατάς την αυτοπεποίθηση τέτοιων παικτών σε υψηλά επίπεδα, να τους κρατάς στο γήπεδο και θα βρουν την άκρη. Πρέπει να τους δίνεις αυτοπεποίθηση, γνωρίζοντας ότι θα κάνουν και κάποιο λάθος. Έχουν θεόσταλτη ικανότητα να γίνουν πολυ μεγάλοι».

Όσο για το γεγονός ότι με εξαίρεση το τελευταίο ματς τα στατιστικά του Αντετοκούνμπο έχουν πέσει λίγο τις τελευταίες εβδομάδες, ο Ντ’ Αντόνι απεφάνθη ότι αυτό δεν οφείλεται στις αντίπαλες άμυνες:

«Δεν νομίζω ότι κάνουν κάτι καλο΄οι αντίπαλοι. Όλοι οι σούπερ σταρ, έχουν περιόδους που παίζουν απίστευτα καλά και άλλες που δεν βρίσκονται εκεί. Το ίδιο ισχύει και για τους Χάρντεν και Πολ. Αμυντικά προσπαθείς να κανεις πάντα το ίδιο, να τους παίζεις δυναμικά, αλλά είναι πολύ δυνατός».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.