Έξι μετάλλια από το παγκόσμιο η εθνική μουάι τάι

Με έξι μετάλλια επέστρεψε από τα παγκόσμια πρωταθλήματα νέων η εθνική ομάδα μουάι τάι.
08/10/2019 • 22:39
Επιτυχημένη παρουσία είχε στο παγκόσμιο πρωτάθλημα η εθνική μουάι τάι
  • shares
Με έξι μετάλλια επέστρεψε από τα παγκόσμια πρωταθλήματα νέων η εθνική ομάδα μουάι τάι. Οι νεαροί πρωταθλητές μας έδειξαν ότι έχουν ταλέντο, και ξεχώρισαν για τη μαχητικότητα και το ήθος τους. Η διοργάνωση διεξήχθη στην Αττάλεια της Τουρκίας.

Στη δεύτερη θέση του βάθρου ανέβηκε η μικρότερη αθλήτρια της εθνικής ομάδας και μία από τις μικρότερες της διοργάνωσης, η Ευτυχία Γκίτσα. Η νεαρή αθλήτρια αγωνίστηκε στα 44κ. των κορασίδων. Χάλκινα μετάλλια κατέκτησαν οι Μαρκέλλα Γιαννούλη (42κ. κορασίδων), Μαρία Φαραντάκη 946κ., κορασίδων), Παναγιώτης Αναγνωστόπουλος (75κ., εφήβων), Μάριος Γκούσο (71κ., νέων ανδρών), και Γεώργιος Τζανάκης (+91κ., νέων ανδρών).  

«Οι αθλητές μας αγωνίστηκαν στο παγκόσμιο απέναντι σε δυνατούς αντιπάλους, με κάποιους από αυτούς να έχουν το άθλημα στην κουλτούρα τους. Είμαστε ευχαριστημένοι από την προσπάθειά τους και από τους αγώνες που έδωσαν. Εύχομαι σε όλους καλή συνέχεια στις υπόλοιπες αγωνιστικές υποχρεώσεις τους», δήλωσε ο Θεόδωρος Γκίτσας, αρχηγός της αποστολής.  

Γράψτε το σχόλιο σας...
18/10/2019 • 07:06

Ντέρμπι με ιδιαιτερότητες σε Νίκαια, Φρανκφούρτη και Καντίθ

Σπουδαία ματς γίνονται απόψε σε Νίκαια, Φρανκφούρτη και Καντίθ όπου ο ρόλος του φαβορί λόγω των συνθηκών θεωρείται υποκειμενικός! Δεδομένο το προβάδισμα της Κλαμπ Μπριζ και της Νταντάλκ σε ματς όπου έχει αξία το γκολ των γηπεδούχων..