Συνάντηση Αυγενάκη – Πανταζίδη με... φόντο τα προβλήματα της ΕΟΜοΠ

Συνάντηση με τον υφυπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη είχε ο πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Μοντέρνου Πεντάθλου Τάσος Πανταζίδης.
11/09/2019 • 12:07
Συνάντηση Αυγενάκη – Πανταζίδη
  • shares
Συνάντηση με τον υφυπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη είχε ο πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Μοντέρνου Πεντάθλου Τάσος Πανταζίδης. Οι δύο πλευρές συζήτησαν για περισσότερη από μία ώρα για τα προβλήματα της ΕΟΜοΠ και των αθλημάτων που καλλιεργεί. Ο Λευτέρης Αυγενάκης ενημερώθηκε για τα άμεσα προβλήματα της ΕΟΜοΠ και έδειξε κατανόηση και θέληση να βοηθήσει.

Παράλληλα ο υφυπουργός ενημέρωσε για τις νομοθετικές παρεμβάσεις τις οποίες θέλει να κάνει και κάλεσε τη διοίκηση της ΕΟΜοΠ να συμβάλει σ' αυτόν το διάλογο. «Είναι σημαντικό να ανταλλάσσουμε απόψεις με τον υφυπουργό Αθλητισμού, ο οποίος είναι θεσμικός υποστηρικτής των ερασιτεχνικών αθλημάτων. Ενημερώσαμε τον κ. Αυγενάκη για τα προβλήματά μας και έδειξε ότι είναι ένας άνθρωπος με θέληση να βοηθήσει στην ανάπτυξη του αθλητισμού» τόνισε αρχικά ο Τάσος Πανταζίδης για τη συνάντηση και πρόσθεσε: «Αποδέχτηκα με μεγάλη χαρά να συμβάλει η ΕΟΜοΠ στο διάλογο για τις νομοθετικές παρεμβάσεις και επισήμανα ότι θα είμαστε στο πλευρό του στην προσπάθεια για την ανάπτυξη των ερασιτεχνικών αθλημάτων και φυσικά των αθλημάτων που καλλιεργεί η ομοσπονδία» κατέληξε ο πρόεδρος της ομοσπονδίας Μοντέρνου Πεντάθλου.

Στη συνάντηση βρέθηκαν επίσης οι αθλητές του τριάθλου Μάνια Μπικώφ και Σπύρος Μιτριτσάκης.

Γράψτε το σχόλιο σας...
21/09/2019 • 07:11

Ματς με παραγωγικά μηνύματα σε Γκενκ, Λιντς, Λέστερ και Νιούπορτ

Η Τόττεναμ έχει πολλούς τρόπους να σκοράρει και θα τους χρειαστεί στο Λέστερ. Εξίσου θεαματικά αναμένονται τα παιχνίδια στο Λιντς, το Νιούπορτ και το Λίβινγκστον της Σκωτίας. Προβάδισμα νίκης με προϋπόθεση την ουσία για Μπαρτσαλόνα, Γκενκ και Άρνεμ