Προθεσμία για την Τρίτη έλαβαν οι τρεις συγκατηγορούμενοι του Α.Τσοχατζόπουλου

Προθεσμία για να απολογηθούν την Τρίτη έλαβαν από τον ειδικό ανακριτή κ. Μαλλή οι τρεις κατηγορούμενοι στην υπόθεση του πρώην υπουργού Ακη Τσοχατζόπουλου, που συνελήφθησαν τη Μεγάλη Τετάρτη.

Προθεσμία για να απολογηθούν την Τρίτη έλαβαν από τον ειδικό ανακριτή κ. Μαλλή οι τρεις κατηγορούμενοι στην υπόθεση του πρώην υπουργού Ακη Τσοχατζόπουλου, που συνελήφθησαν τη Μεγάλη Τετάρτη.

Πρόκειται για τους Γιώργο Σαχπατζίδη (επιχειρηματία), Νίκο Ζήγρα (ξάδελφο του πρώην υπουργού, δικαιούχο offshore εταιρείας) και Ευφροσύνη Λαμπροπούλου (λογίστρια, εκπρόσωπο στην Ελλάδα offshore εταιρειών που εμπλέκονται στην υπόθεση).

Εν τω μεταξύ, ε\νώπιον του ανακριτή απολογείται ο τέταρτος εκ των συγκατηγορουμένων του κ. Τσοχατζόπουλου, Αστέριος Οικονομίδης, βασικός μέτοχος κατασκευαστικής εταιρείας που ανακαίνισε το ακίνητο στη Διονυσίου Αεροπαγίτου και πούλησε ακίνητο στο Κολωνάκι στην Αρετή Τσοχατζοπούλου.

Και οι τέσσερις κατηγορούμενοι αντιμετωπίζουν την κατηγορία της νομιμοποίησης εσόδων από παράνομη δραστηριότητα. Οι τρεις που έλαβαν σήμερα προθεσμία θα παραμείνουν κρατούμενοι στην Ασφάλεια μέχρι να οδηγηθούν εκ νέου στον ανακριτή.

Υπενθυμίζεται ότι και ο κ. Τσοχατζόπουλος έλαβε προθεσμία να απολογηθεί τη Δευτέρα και κρατείται στη ΓΑΔΑ.

Την ίδια ώρα, διευκρινίσεις σχετικά με τα κατασχεθέντα αντικείμενα κατά τις έρευνες των αρχών στο σπίτι που κατοικεί, δίνει με δήλωσή της η θυγατέρα του συλληφθέντος Ακη Τσοχατζόπουλου, Αρετή.

«Με αφορμή χθεσινές αναφορές σε ηλεκτρονικά ΜΜΕ και σημερινά δημοσιεύματα του Τύπου για τη δήθεν αποκάλυψη “θησαυρού” ράβδων χρυσού και χρυσών λιρών στο σπίτι της μητέρας μου, στο οποίο φιλοξενούμαι», αναφέρει η κ. Αρετή Τσοχατζοπούλου, «δηλώνω ότι τα κατασχεθέντα από τον αρμόδιο εισαγγελέα αντικείμενα ήταν:

Α) Δέκα (10) φύλλα χρυσού βάρους 99 γραμμαρίων το καθένα, συνολικής αξίας έως 29.000 ευρώ, ενώ

Β) οι χρυσές λίρες ήταν εννέα (9), έκδοσης του 1935 και αποτελούν κειμήλια που μου κληροδότησε ο παππούς μου».

Πηγή: naftemporiki.gr


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.