Η ελληνική αποστολή στα Ευρωπαϊκά της Τσεχίας

Εννέα νεαροί αθλητές και αθλήτριες θα εκπροσωπήσουν τη χώρα μας στα Ευρωπαϊκά Πρωταθλήματα κάνοε και καγιάκ στις κατηγορίες Junior και -23 ετών.
10/07/2019 • 20:38
Η ελληνική αποστολή στα Ευρωπαϊκά της Τσεχίας
  • shares
Εννέα νεαροί αθλητές και αθλήτριες θα εκπροσωπήσουν τη χώρα μας στα Ευρωπαϊκά Πρωταθλήματα κάνοε και καγιάκ στις κατηγορίες Junior και -23 ετών. Η διοργάνωση θα αρχίσει αύριο στο Ρασίτσε της Τσεχίας και θα ολοκληρωθεί στις 14 Ιουλίου.

Η Ελληνική Ομοσπονδία Κάνοε και Καγιάκ έχει συμπεριλάβει στην αποστολή ταλαντούχους αθλητές από τη νέα γενιά με βασικό στόχο να αποκτήσουν εμπειρίες που θα τους φανούν χρήσιμες στη συνέχεια ενώ υπάρχουν και οι έμπειροι, όπως ο Στέφανος Δημόπουλος, ο οποίος στην ηλικιακή του κατηγορία συγκαταλέγεται στους καλύτερους αθλητές της Ευρώπης. 

Στην κατηγορία Junior την χώρα μας θα εκπροσωπήσουν την Ελλάδα στο καγιάκ οι Χρήστος Μάτσας (200 μ.), Βατίστας Χρυσοβαλάντης Παπαδόπουλος (500 μ.), Παναγιώτης Αντωνίου – Κωνσταντίνος Μπενέτος (1000 μ.), Μαρκέλλα Κάβουρα (200 μ.) Μαρκέλα Κάβουρα – Όλγα Μενιέ (500 μ.). Στο καγιάκ -23 ετών θα αγωνιστούν οι Βλάντισλαβ Ντβούλιατ (200 μ.), Κωνσταντίνος Ευθυμιάδης (500 μ.) και Ευθυμιάδης - Ντβούλιατ (1000 μ.). Στο κανό θα πάρει μέρος ο Στέφανος Δημόπουλος (500, 1000 μ.). 

«Η αποστολή μας αποτελείται από νέα παιδιά. Σίγουρα η διοργάνωση θα τα βοηθήσει για το μέλλον αλλά, επειδή αγωνίζονται στην ηλικιακή τους κατηγορία, ελπίζουμε και σε κάποια διάκριση. Έχουν κάνει καλή προετοιμασία, τώρα μένει αυτή να βγει και στους αγώνες», δήλωσε ο έφορος των εθνικών ομάδων Γιάννης Σκούρτης.

Στη διοργάνωση της Τσεχίας παίρνουν μέρος 690 αθλητές και αθλήτριες από 35 χώρες. 
Γράψτε το σχόλιο σας...
21/07/2019 • 07:03

Στόχος η αποτελεσματικότητα για Γιουνγκ Μπόϊς, Μόλντε και Σάμροκ Ρόβερς

Φαβορί για την νίκη αλλά προαπαιτούμενη την ουσία είναι σήμερα η Γιουνγκ Μπόϊς, η Ρέϊκιαβικ και η Μόλντε. Σε διαφορετικό πλαίσιο η ανάλογη αναζήτηση της Σάμροκ Ρόβερς με αντίπαλο την σοβαρή, τελευταία, UCD