“Σε δύσκολες συνθήκες η δουλειά βγαίνει δύσκολα”

Ο Λάζλο Μπόλονι μίλησε στην κάμερα του Novasports και τον Κωστή Μπότσαρη λίγη ώρα μετά το τέλος της προπόνησης της Πέμπτης για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται η ομάδα του, τα περιθώρια βελτίωσης μέχρι το τέλος της σεζόν και τον επικείμενο αντίπαλο, τον Ατρόμητο.

Ο Λάζλο Μπόλονι μίλησε στην κάμερα του Novasports και τον Κωστή Μπότσαρη λίγη ώρα μετά το τέλος της προπόνησης της Πέμπτης για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται η ομάδα του, τα περιθώρια βελτίωσης μέχρι το τέλος της σεζόν και τον επικείμενο αντίπαλο, τον Ατρόμητο.

«Ηταν μια δύσκολη εβδομάδα, όπως συμβαίνει κάθε φορά έπειτα από ένα κακό αποτέλεσμα, αλλά είχαμε παρούσα τη συντριπτική πλειοψηφία των ποδοσφαιριστών. Μόνον ο Ετο δεν υπολογίζεται κι έχουμε βάσιμες ελπίδες να αισιοδοξούμε πως θα τον έχουμε κοντά μας απόλυτα έτοιμο σε δυο εβδομάδες. Κατά τ’ άλλα να ξαναπώ για μια ακόμη φορά πως σε δύσκολες συνθήκες η δουλειά βγαίνει δύσκολα»

– Μετά το τέλος του αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννενα είπατε πως γνωρίζετε ποιο είναι το πρόβλημα. Επαρκεί ο χρόνος που απομένει μέχρι το τέλος της κανονικής περιόδου ή και των πλέι οφ για να διορθωθεί και να μην επαναληφθεί το ίδιο σκηνικό στην Τούμπα;
«Οχι, δεν είναι μια απλή κατάσταση …. Να βρεις τρόπους, να βρεις λύσεις, να βρεις αποτελέσματα για το αδύνατό μας σημείο προϋποθέτει πολύ χρόνο»

– Την Κυριακή αντιμετωπίζετε τον Ατρόμητο στο Περιστέρι. Μια ομάδα που έχετε ήδη αντιμετωπίσει δυο φορές εντός έδρας για το πρωτάθλημα και το Κύπελλο αντίστοιχα. Ποια είναι η άποψή σας για τον αντίπαλο αλλά και τί περιμένετε από την ομάδα σας;
«Γνωρίζουμε πως ο Ατρόμητος είναι λίγο ή πολύ ομάδα που βρίσκεται σε … φόρμα αυτήν την περίοδο. Προέρχονται από πολύ καλά αποτελέσματα στις δυο διοργανώσεις που μετέχουν (σ.σ. πρωτάθλημα και Κύπελλο). Κι αυτή τους η παρουσία επιβεβαιώνει πως είναι καλή ομάδα, έχουν υψηλούς στόχους, διαθέτουν ισχυρή δυναμική. Εμείς θα πάμε εκεί να παρουσιάσουμε και να δείξουμε το δικό μας επίπεδο», κατέληξε ο 59χρονος τεχνικός.

 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.