Επιμένει η Σεντ Ετιέν για τον Μποτία

Ο Αλμπέρτο Μποτία παραμένει στις πρώτες θέσεις της μετεγγραφικής λίστας της Σεντ Ετιέν, η οποία ετοιμάζεται να του καταθέσει πρόταση συνεργασίας, προκειμένου να τον εντάξει στο έμψυχο δυναμικό της, το ερχόμενο καλοκαίρι.

Ο Αλμπέρτο Μποτία παραμένει στις πρώτες θέσεις της μετεγγραφικής λίστας της Σεντ Ετιέν, η οποία ετοιμάζεται να του καταθέσει πρόταση συνεργασίας, προκειμένου να τον εντάξει στο έμψυχο δυναμικό της, το ερχόμενο καλοκαίρι. Ο Ισπανός κεντρικός αμυντικός μένει ελεύθερος από τον Ολυμπιακό στο τέλος της σεζόν και σύμφωνα με δημοσιεύματα, αναζητεί στο εξωτερικό τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. 

Πρόθεσή του είναι να επιστρέψει στην Ισπανία, όμως αν δε βρει κάποια καλή πρόταση, τότε θα προσπαθήσει να μετεγγραφεί σε ομάδα, ενός προηγμένου ευρωπαϊκού πρωταθλήματος. Ο 29χρονος παίκτης θα μελετήσει τις προτάσεις που θα έχει στα χέρια του στο τέλος της εφετινής σεζόν, αν και σύμφωνα πάντα με τα ίδια δημοσιεύματα, εμφανίζεται θετικός στο ενδεχόμενο να συνεχίσει την καριέρα του στη Γαλλία, αν η πρόταση της Σεντ Ετιέν τον αφήσει ικανοποιημένο. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.