Σκυτάλη στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα αεροβικής στο Αζερμπαϊτζάν

Οι εκπρόσωποι της αεροβικής γυμναστικής θα είναι οι επόμενοι που θα βρεθούν στο Μπακού για το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του αθλήματός τους, το οποίο θα φιλοξενηθεί στην πρωτεύουσα του Αζερμπαϊτζάν.
20/05/2019 • 20:39
Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα αεροβικής
  • shares
Οι εκπρόσωποι της αεροβικής γυμναστικής θα είναι οι επόμενοι που θα βρεθούν στο Μπακού για το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του αθλήματός τους, το οποίο θα φιλοξενηθεί στην πρωτεύουσα του Αζερμπαϊτζάν από τις 24 έως τις 26 Μαΐου, μόλις μία εβδομάδα μετά την αντίστοιχη διοργάνωση της ρυθμικής γυμναστικής.
 
Με τα ελληνικά χρώματα θα αγωνιστούν στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα αεροβικής η Σοφία Παππά στην κατηγορία γυναικών και άλλες οκτώ αθλήτριες στην κατηγορία νεανίδων (Ευγενία Αράθυμου, Αιμιλία Αυγητίδου, Ελένη Διονυσοπούλου, Αναστασία-Διονυσία Φλαμπούρη, Μαρία-Παναγιώτα Γρυπαίου, Δέσποινα Καραμιχαλάκου, Αναστασία Θεοδωρακέα, Ιωάννα Βαμβακάρη):
Στο ατομικό νεανίδων θα συμμετάσχουν οι Αράθυμου και Αυγητίδου, στο τρίο θα παρουσιάσουν προγράμματα δύο ελληνικές ομάδες (Αράθυμου / Γρυπαίου / Θεοδωρακέα και Διονυσοπούλου / Φλαμπούρη / Καραμιχαλάκου), ενώ την πεντάδα νεανίδων συνθέτουν οι Αυγητίδου, Διονυσοπούλου, Φλαμπούρη, Καραμιχαλάκου, Βαμβακάρη.
 
Τις Ελληνίδες αθλήτριες θα συνοδεύσουν στο Μπακού η προπονήτρια Αθηνά Γουρνά και ο διεθνής κριτής Δημήτρης Πολύζος. Παρούσα θα είναι επίσης η Λευκή Φερεντίνου, ως μέλος της Τεχνικής Επιτροπής Αεροβικής της UEG.
 
Η αυλαία της διοργάνωσης θα ανοίξει την Παρασκευή (24/05) με τους προκριματικούς των νεανίδων, σε όλα τα αγωνίσματα, ενώ το Σάββατο (25/05) θα διεξαχθούν οι αντίστοιχοι προκριματικοί των γυναικών και την Κυριακή (26/05) θα γίνουν οι τελικοί όλων των κατηγοριών.
Γράψτε το σχόλιο σας...
loading the player...
17/06/2019 • 08:19

Σύγκρουση "αξιοπρέπειας" στο Σάο Πάολο και επιβίωσης σε Δανία, Σουηδία

Για τα τελικά του Euro U21 η Γερμανία φαντάζει ως το μεγάλο φαβορί για τη νίκη απέναντι στους Δανούς. Πιο αμφίρροπα τα ματς σε Βάασα και Γκέτεμποργκ. Στο Σάο Πάολο η Χιλή είναι, θεωρητικά, το φαβορί όμως οι ατέλειές της ίσως δώσουν κάποιες ευκαιρίες παραπάνω στην Ιαπωνία