Κατέθεσε στεφάνι ο ΑΣ ΠΑΟΚ

Παρόντες στην εκδήλωση που έγινε σήμερα (19/5) στη Θεσσαλονίκη για να τιμηθεί η θλιβερή μνήμη της Γενοκτονίας των Ποντίων ήταν οι "ασπρόμαυροι"
19/05/2019 • 16:28
Ο ΑΣ ΠΑΟΚ έδωσε το παρών στην εκδήλωση μνήμης για τη Γενοκτονία των Ποντίων, που έγινε σήμερα (19/5) στη Θεσσαλονίκη
  • shares
Την επέτειο 100 χρόνων από τη Γενοκτονία των 353.000 Ελλήνων του Πόντου τίμησε ο ΠΑΟΚ την Κυριακή 19 Μαΐου 2019 με την κατάθεση στεφάνου από αντιπροσωπεία των αθλητών του Συλλόγου, με επικεφαλής τον προπονητή μπάσκετ, Νίκο Παπαδόπουλο, στο μνημείο στην Πλατεία Αγίας Σοφίας στη Θεσσαλονίκη.

Η αντιπροσωπεία αθλητών του Συλλόγου αποτελείτο από τους Δημήτρη Τσεκερίδη και Θεόδωρο Φωτιάδη από το τμήμα Πάλης και τις αθλήτριες Βίκη Κρίτζαλη και Bruna Campboim από το τμήμα χάντμπολ, ενώ το παρών έδωσαν ο Έφορος του τμήματος πάλης και μέλος του ΔΣ, Χάρης Μάλλιος, και ο Έφορος του τμήματος χάντμπολ γυναικών, Δημήτρης Χασεκίδης.

Μετά την κατάθεση στεφάνου, ο Νίκος Παπαδόπουλος δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου acpaok.gr: "Ήρθαμε για να αποτίσουμε φόρο τιμής στους προγόνους μας, οι οποίοι υπήρξαν θύματα γενοκτονίας. Οι δεσμοί του ΠΑΟΚ και των Ελλήνων Ποντίων ήταν πάντοτε πολύ ισχυροί και τα τελευταία χρόνια έχουν χαλυβδωθεί, με την παρουσία στην οικογένεια του ΠΑΟΚ του κ. Ιβάν Σαββίδη, επίλεκτου μέλους του ποντιακού ελληνισμού".

Γράψτε το σχόλιο σας...
15/06/2019 • 07:16

"Τελικοί" με φόντο την άνοδο και ντέρμπι με φόντο έναν τελικό!

Μικρό προβάδισμα έχουν οι γηπεδούχοι στα πλέϊοφ της Ιταλικής Serie C και της Ισπανικής Segunda División με τους αντιπάλους τους όμως ικανούς στο να αντισταθούν σθεναρά. Το πρώτο ντέρμπι του Κόπα Αμέρικα μπορεί να έχει γκολ γιατί διαθέτει ποιότητα και πάθος για διάκριση!