Σάκοτα: “Η επέτειος του ’68 μας κάνει ακόμα πιο χαρούμενους”

Συγχαρητήρια στους παίκτες του μοίρασε μετά το τέλος του ματς στο Στρασβούργο ο Ντράγκαν Σάκοτα, που έκανε ειδική αναφορά στην επέτειο 50 χρόνων από το έπος του 1968.

Συγχαρητήρια στους παίκτες του μοίρασε μετά το τέλος του ματς στο Στρασβούργο ο Ντράγκαν Σάκοτα, που έκανε ειδική αναφορά στην επέτειο 50 χρόνων από το έπος του 1968. 

Αναλυτικά:

«Πολλά συγχαρητήρια στην ομάδα μου. Παίξαμε κόντρα σε έναν δύσκολο αντίπαλο που μας είχε κερδίσει δύο φορές στη φάση των ομίλων. Είναι μια ξεχωριστή μέρα για εμάς, καθώς συμπληρώθηκαν 50 χρόνια από την κατάκτηση του Κυπέλλου Κυπελλούχων. Είναι αυτή και η αιτία που μας κάνει ακόμα πιο χαρούμενους.

Ο κόσμος περίμενε από εμάς να φέρουμε το Final Four στην Αθήνα. Ήταν ένα δυνατό παιχνίδι χωρίς αμφιβολία. Το παιχνίδι ήταν ισόπαλο στη μεγαλύτερη διάρκεια, όμως. Στο τέλος παίξαμε εξαιρετική άμυνα και πήραμε την πρόκριση. Αξίζαμε την πρόκριση στο Final Four. Αυτή είναι η μεγαλύτερη επιτυχία φέτος για την ΑΕΚ».

Ο Ντούσαν Σάκοτα, από την πλευρά του, είπε:

«Παίξαμε σε μια δύσκολη έδρα. Ήμασταν καλοί για 40 λεπτά Ξέραμε ότι είναι ομάδα που τρέχει στον αιφνιδιασμό και δημιουργεί καταστάσεις υπέρ της. Μείναμε ψύχραιμοι δεν πανικοβληθήκαμε και καταφέραμε να πάρουμε την ισοπαλία που είναι σαν νίκη. Μείναμε συγκεντρωμένοι στο πλάνο. Ξέραμε ότι η Στρασμπούρ έχει πολύ καλή ομάδα, όμως απαντήσαμε με μεγάλα σουτ και πήραμε την πρόκριση».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.