Τζαναβάρας: «Θα τους δικαιώσω»

Πραγματοποιήθηκε το πρωί της Πέμπτης από τη διοίκηση του Βύζαντα Μεγάρων σε γνωστό ξενοδοχείο της Αθήνας, η παρουσίαση του νέου προπονητή της ομάδας, Παναγιώτη Τζαναβάρα.

Πραγματοποιήθηκε το πρωί της Πέμπτης από τη διοίκηση του Βύζαντα Μεγάρων σε γνωστό ξενοδοχείο της Αθήνας, η παρουσίαση του νέου προπονητή της ομάδας, Παναγιώτη Τζαναβάρα.
Τον λόγο πήρε πρώτος ο νέος τεχνικός, που δήλωσε: «Ευχαριστώ τον κ. Κοσσυβάκη και τη διοίκηση του Βύζαντα για την πρόταση, πιστεύω πως θα τους δικαιώσω και όλοι μαζί, συλλογικά, θα πετύχουμε τους στόχους μας, με δουλειά. Δεν θέλω να παραλείψω το γεγονός να ευχαριστήσω τη διοίκηση του Αστέρα Μαγούλας, καθώς όταν τους είπα ότι έχω πρόταση από μεγαλύτερο σύλλογο, δεν δημιούργησαν εμπόδια. Έχω δει τον Βύζαντα σε δύο ματς, μου αρέσει που είναι μαχητική και ανταγωνιστική ομάδα. Μου είχε γίνει πρόταση και το καλοκαίρι, αλλά δεν προχώρησε η συνεργασία».
Από την πλευρά του, ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Κωνσταντίνος Κοσσυβάκης, σημείωσε: «Προσπαθούμε να βελτιώσουμε το επαγγελματικό κομμάτι και να υπάρξει δέσιμο με την τοπική κοινωνία. Πιστεύουμε στον κ. Τζαναβάρα, που είναι γνωστός για τη δουλειά και το ήθος του. Στόχος φέτος είναι η παραμονή, πιστεύω θα το πετύχουμε. Ζητάω από κάποιους τρίτους και… παρατρεχάμενους, να αφήσουν ήσυχη την ομάδα».
Τέλος, αποκαλύφθηκε πως η συνεργασία ανάμεσα στον Τζαναβάρα και τον Βύζαντα θα διαρκέσει μέχρι το καλοκαίρι, ενώ υπάρχει προοπτική ανανέωσης για άλλα πέντε χρόνια.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.