Πάει για το «μπαμ» με Φάρμαρ ο Παναθηναϊκός

Ο Παναθηναϊκός ψάχνει παίκτη για την ενίσχυση της περιφέρειας του και τις τελευταίες ώρες έχει ξεσπάσει έντονη φημολογίας πως εξετάζει την περίπτωση του Τζόρνταν Φάρμαρ.

Ο Παναθηναϊκός ψάχνει παίκτη για την ενίσχυση της περιφέρειας του και τις τελευταίες ώρες έχει ξεσπάσει έντονη φημολογίας πως εξετάζει την περίπτωση του Τζόρνταν Φάρμαρ.

Ο 29χρονος άσος βρίσκεται σε αναζήτηση ομάδας μετά την αποδέσμευση του από τη Μακάμπι Τελ Αβίβ και οι «πράσινοι» φέρονται να βλέπουν «ζεστά» την περίπτωση του. 

Μάλιστα, ο Φάρμαρ έχει διαβατήριο από το Ισραήλ και λογίζεται κοινοτικός, ωστόσο οποιαδήποτε προσθήκη κι αν γίνει από τους «πράσινους» θα έχει δικαίωμα συμμετοχής στην Ευρωλίγκα από την 8η αγωνιστική του Top-16. 

Ο Φάρμαρ, ο οποίος έχει ως προτεραιότητα να επιστρέψει στο ΝΒΑ (δεν έχει ενδιαφερθεί κάποια ομάδα), προέρχεται από μέτριες εμφανίσεις με τη Μακάμπι, καθώς είχε 8,9 πόντους, 2,8 ασίστ, 2,4 ριμπάουντ και 0,8 κλεψίματα κατά μέσο όρο ανά αγώνα στην Ευρωλίγκα. 

Στο παρελθόν έχει κατακτήσει δύο πρωταθλήματα NBA με τους Λος Άντζελες Λέικερς, ενώ στην ευρωπαϊκή του καριέρα έχει αγωνιστεί σε Μακάμπι Τελ Αβίβ, Αναντολού Έφες και Νταρουσάφακα. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.