Ξανά άλλαξε το Άρης – ΑΓΟΡ

Γεφύρι της Άρτας γίνεται το Άρης - ΑΓΟΡ! Αν και μόλις χθες άλλαξε ημερομηνία διεξαγωγής μετά από αίτημα των «κιτρίνων», την Τετάρτη μεταφέρθηκε ξανά στην αρχική του. Δηλαδή, η αναμέτρηση θα γίνει το Σάββατο (24/3) στις 16:00, ακριβώς την ίδια ημέρα και ώρα όπως είχε οριστεί εξ αρχής.

Γεφύρι της Άρτας γίνεται το Άρης – ΑΓΟΡ! Αν και μόλις χθες άλλαξε ημερομηνία διεξαγωγής μετά από αίτημα των «κιτρίνων», την Τετάρτη μεταφέρθηκε ξανά στην αρχική του. Δηλαδή, η αναμέτρηση θα γίνει το Σάββατο (24/3) στις 16:00, ακριβώς την ίδια ημέρα και ώρα όπως είχε οριστεί εξ αρχής.

Παρότι οι Θεσσαλονικείς είχαν ζητήσει και είχε εγκριθεί να μεταφερθεί, λόγω της διεξαγωγης του ματς της ποδοσφαιρικής ομάδας του Άρη με τον Πανιώνιο στο «Κλεάνθης Βικελίδης» στις 17:15, τελικά το ματς της 25ης αγωνιστικής πήγε πάλι… πίσω.

 «Ο ΕΣΑΚΕ σας ενημερώνει ότι ο αγώνας μεταξύ των ομάδων Άρης και Ρέθυμνο Aegean της 25ης αγωνιστικής της Basket League ΟΠΑΠ θα διεξαχθεί το Σάββατο 24 Μαρτίου 2012 και ώρα 16.00, όπως αρχικά είχε προγραμματιστεί. Η αναμέτρηση θα μεταδοθεί από την ΕΤ3», αναφέρει η ανακοίνωση της διοργανώτριας αρχής, χωρίς να εξηγεί το λόγο της νέας αλλαγής.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.