Ξεκινάει το Πανελλήνιο πρωτάθλημα Πάλης Παίδων – Κορασίδων

Με τη συμμετοχή να ξεπερνάει κάθε προσδοκία, το Πανελλήνιο πρωτάθλημα Πάλης Παίδων - Κορασίδων ετοιμάζεται αύριο να ανοίξει αυλαία στις Σέρρες.
15/03/2019 • 14:20
Πανελλήνιο πρωτάθλημα Πάλης Παίδων – Κορασίδων
  • shares
Με τη συμμετοχή να ξεπερνάει κάθε προσδοκία, το Πανελλήνιο πρωτάθλημα Πάλης Παίδων - Κορασίδων ετοιμάζεται αύριο να ανοίξει αυλαία στις Σέρρες. Η όμορφη πόλη της Μακεδονίας φιλοξενεί κάθε χρόνο μία μεγάλη διοργάνωση της ομοσπονδίας και το ενδιαφέρον είναι πάντα τεράστιο. Σχεδόν 400 αθλητές και αθλήτριες θα αγωνιστούν και στα τρία στιλ και αναμένεται να προσφέρουν πολύ μεγάλο θέαμα. Αλλωστε δεν είναι κοινό μυστικό ότι το επίπεδο των αθλητών μας, ειδικά στις μικρές ηλικίες έχει ανέβει πολύ. 

Το αγωνιστικό πρόγραμμα θα ξεκινήσει το Σάββατο στις 12.30 το μεσημέρι με την ελληνορωμαϊκή, ενώ την Κυριακή θα διεξαχθεί η ελευθέρα και η γυναικεία Πάλη. Η ελληνική Ομοσπονδία Πάλης σε ακόμα μια εσωτερική διοργάνωση έχει προγραμματίσει Live Streaming. Οι αγώνες ενσωμάτωσης για την 1η ημέρα είναι οι:

ΜΑΤ Α


ΜΑΤ Β


ΜΑΤ CΓράψτε το σχόλιο σας...
17/07/2019 • 07:03

Πρόκριση μέσω γκολ και λεπτομερειών σε Βουλγαρία, Σουηδία και Μαυροβούνιο (video)

Θεαματικά παιχνίδια περιμένουμε σε Βουλγαρία.Μαυροβούνιο και Στοκχόλμη όπου τα σκορ της περασμένης εβδομάδας αφήνουν ανοιχτά τα ενδεχόμενα πρόκρισης. Τα γκολ των αουτσάϊντερ δίνουν καλές τιμές σε αναμετρήσεις του Σκωτσέζικου Λιγκ Καπ