Ο ΠΑΟΚ των ντέρμπι

Αν ο ΠΑΟΚ στα πλέι οφ συνεχίσει να είναι το ίδιο αποδοτικός στα ντέρμπι όπως κατά τη διάρκεια της σεζόν, τότε είναι το φαβορί για την έξοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ...

Απομένουν πέντε αγωνιστικές για την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος και την έναρξη των πλέι οφ. Αν οι τωρινές διαφορές διατηρηθούν μέχρι το τέλος, τότε ο Παναθηναϊκός θα μπει πρώτος στα πλέι οφ με 2 βαθμούς, ενώ Ατρόμητος, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ θα ξεκινήσουν από την ίδια αφετηρία χωρίς κάποιον πόντο στο ενεργητικό τους.

Αν δούμε τα αποτελέσματα στην κανονική διάρκεια της περιόδου, τότε η ομάδα που έχει το προβάδισμα για την έξοδο στα πλέι οφ, είναι ο ΠΑΟΚ.

Ο Παναθηναϊκός σε έξι αγώνες και με τους δύο βαθμούς… μπόνους, λόγω της διαφοράς βαθμολογ, θα συγκέντρωνε 12 πόντους, ενώ τους ίδιους θα είχε και ο ΠΑΟΚ με ένα παιχνίδι λιγότερο, καθώς δεν έχει διεξαχθεί ακόμα η αναμέτρηση με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι. Το σύνολο του Δώνη σε 4 αγώνες θα είχε 4 πόντους, ενώ η ΑΕΚ σε 5 παιχνίδια (έχει να αγωνιστεί με τον Ατρόμητο στο ΟΑΚΑ) θα είχε συγκεντρώσει τρεις βαθμούς.

Αυτό που βλέπουμε από τα αποτελέσματα ως τώρα, είναι πως ο ΠΑΟΚ απέναντι σε Παναθηναϊκό, Ατρόμητο και ΑΕΚ έχει μόλις μία ήττα και τέσσερις νίκες.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.