Το Νησί των Φαιάκων σε περιμένει για το 2ο «Corfu Half Marathon»

Ο 2ος αγώνας του Ημιμαραθωνίου Κέρκυρας με την επωνυμία «Corfu Half Marathon» θα διεξαχθεί την Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου.
13/02/2019 • 15:25
2ο «Corfu Half Marathon»
  • shares
Πρόκειται για ένα σημαντικό για την Κέρκυρα δρομικό αθλητικό γεγονός, στο πλαίσιο του οποίου θα διεξαχθούν αγώνες Ημιμαραθωνίου, 5 χιλιομέτρων (και για μαθητές Λυκείων), 3 χιλιομέτρων (και για μαθητές Γυμνασίων), καθώς και αγώνας 1.000 μέτρων (και για μαθητές Δημοτικών Σχολείων).

Το σημείο εκκίνησης και τερματισμού θα βρίσκεται στον οριοθετημένο χώρο μπροστά από την Κάτω Πλατεία της Κέρκυρας (Σπιανάδα), στο Λιστόν όπου θα βρίσκονται και όλες οι υποστηρικτικές λειτουργίες της διοργάνωσης, ενώ θα πραγματοποιηθούν και άλλες εκδηλώσεις που θα μετατρέψουν τον αγώνα σε μία γιορτή του αθλητισμού και του πολιτισμού για την Κέρκυρα.

Στόχος της Οργανωτικής Επιτροπής είναι μια μεγάλη και μαζική διοργάνωση που θα αποτελέσει αθλητικό και θεματικό τουριστικό προορισμό και θα πραγματοποιείται στο εξής κάθε χρόνο, με τη συμμετοχή δρομέων, μαθητών, αθλητών, φιλάθλων, αθλητικών και πολιτιστικών συλλόγων από την Κέρκυρα, την ευρύτερη περιοχή και από το εξωτερικό. Η ώρα εκκίνησης των αγώνων προγραμματίζεται για τις 09:00.
Γράψτε το σχόλιο σας...
loading the player...
25/06/2019 • 11:28

Αστάθμητη παράμετρος στις εκλογές τα ποσοστά των "μικρών" κομμάτων

Το πρώτο μεγάλο στοίχημα στις επερχόμενες εθνικές εκλογές είναι εάν υπάρξει αυτοδυναμία για το πρώτο κόμμα. Υπάρχουν νέα δεδομένα καθώς πολλά κόμματα και πολτικοί συνδυασμοί σε σχέση με τις Ευρωεκλογές δεν θα είναι στη διαδικασία της 7ης Ιουλίου.