Ομπράντοβιτς: «Το μυαλό στον τελικό, αλλά…»

Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς τόνισε πως το μυαλό όλων είναι στον προσεχή τελικό Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό, ωστόσο ξεκαθάρισε πως οι ίδιοι είναι υποχρεωμένοι να πάρουν τη νίκη κόντρα στο Μαρούσι.

Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς τόνισε πως το μυαλό όλων είναι στον προσεχή τελικό Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό, ωστόσο ξεκαθάρισε πως οι ίδιοι είναι υποχρεωμένοι να πάρουν τη νίκη κόντρα στο Μαρούσι. Ο Σέρβος τεχνικός σχολίασε τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η ομάδα των βορείων προαστίων, όμως τόνισε πως παλεύει κάθε αναμέτρηση ξεχωριστά.

«Ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας πλησιάζει και καταλαβαίνουμε όλοι πως η προσοχή έχει στραφεί προς αυτόν. Εμείς όμως είμαστε υποχρεωμένοι να σταθούμε στην αναμέτρηση που έχουμε μπροστά μας. Θέλουμε τη νίκη απέναντι στο Μαρούσι για να συνεχίσουμε την πορεία μας στο πρωτάθλημα, γνωρίζοντας πως είναι μια ομάδα που ναι μεν αντιμετωπίζει προβλήματα, η οποία όμως από την άλλη παλεύει σε κάθε αγώνα», ήταν τα λόγια του «Ζοτς».

Από την μεριά του, ο Αλέξης Κυρίτσης δήλωσε: «Είναι σίγουρα ένας ιδιαίτερος αγώνας. Το Μαρούσι αντιμετωπίζει αρκετά προβλήματα από την αρχή της αγωνιστικής περιόδου ως σήμερα, έχει πολλές αλλαγές στο ρόστερ του και προσπαθεί να σταθεί όσο το δυνατόν καλύτερα αγωνιστικά στο πρωτάθλημα. Αρκετοί αγώνες του έχουν κριθεί στο τέλος. Υπάρχει διαφορά δυναμικότητας, αλλά αυτό που θέλουμε εμείς εκτός από το θετικό αποτέλεσμα είναι να κάνουμε μια καλή εμφάνιση, να είμαστε σοβαροί σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.