Ένταλμα για την 22χρονη που άφησε το βρέφος της σε ακάλυπτο

Τέλος στο θρίλερ της αναζήτησης όσων εγκατέλειψαν το περασμένο Σάββατο νεκρό βρέφος σε ακάλυπτο πολυκατοικίας στη Νέα Σμύρνη.

Τέλος στο θρίλερ της αναζήτησης όσων εγκατέλειψαν το περασμένο Σάββατο νεκρό βρέφος σε ακάλυπτο πολυκατοικίας στη Νέα Σμύρνη. Αστυνομικοί, προσήγαγαν χθες στη ΓΑΔΑ, μια 22χρονη φοιτήτρια η οποία, σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ – ΜΠΕ ομολόγησε ενώ ανακρινόταν.

Η κοπέλα κατοικεί στη Νέα Σμύρνη, είχε μια ανεπιθύμητη εγκυμοσύνη, την οποία προσπάθησε να αποκρύψει από τους οικείους της.

Όταν γέννησε, σε κατάσταση πανικού όπως είπε σε αστυνομικούς, προσπάθησε να αποκρύψει το γεγονός και στη συνέχεια εγκατέλειψε το νεογέννητο αγοράκι με τον ομφάλιο λώρο, τυλιγμένο σε ένα σεντόνι και μέσα σε μια πλαστική σακούλα στον ακάλυπτο χώρο πολυκατοικίας στην οδό Πριγκηποννήσων.

Η νεαρή προσήχθη στην ΓΑΔΑ όπου ομολόγησε, ενώ ταυτοποιήθηκε ότι είναι η μητέρα του άτυχου βρέφους. Η φοιτήτρια, έπειτα από την εξέτασή της από αστυνομικούς, διακομίστηκε σε νοσοκομείο όπου και νοσηλεύεται, ενώ σήμερα αναμένεται να εκδοθεί ένταλμα σύλληψης σε βάρος της και στη συνέχεια θα ακολουθήσουν οι νόμιμες διαδικασίες.

Οι αστυνομικοί του Τμήματος Ανθρωποκτονιών, πήραν δείγμα DNA από την 22χρονη και το συνέκριναν με αυτό του μωρού με θετικά αποτελέσματα.

Η φοιτήτρια, έπειτα από την εξέτασή της από αστυνομικούς, διακομίστηκε σε νοσοκομείο όπου και νοσηλεύεται.

Οι αστυνομικοί έφθασαν στα ίχνη της ψάχνοντας πόρτα- πόρτα όλους τους ενοίκους των πέντε πολυκατοικιών που βλέπουν τον συγκεκριμένο ακάλυπτο.

Υπενθυμίζεται ότι η νεκροψία-νεκροτομή που έγινε στο βρέφος έδειξε ότι γεννήθηκε υγιές, ενώ σύμφωνα με τα ευρήματα της ιατροδικαστικής εξέτασης, πέθανε τουλάχιστον 12 ώρες πριν βρεθεί.

Πηγή: www.news.gr


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.