Δεληγιάννης: «Όλοι μαζί για τους στόχους»

Ο Νίκος Δεληγιάννης δήλωσε ότι αποφάσισε να επιστρέψει στην εθνική ομάδα υδατοσφαίρισης μετά τους Ολυμπιακούς του Πεκίνου, προκειμένου να βοηθήσει το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα να πάρει το «εισιτήριο» για τους Αγώνες του Λονδίνου.

Ο Νίκος Δεληγιάννης δήλωσε ότι αποφάσισε να επιστρέψει στην εθνική ομάδα υδατοσφαίρισης μετά τους Ολυμπιακούς του Πεκίνου, προκειμένου να βοηθήσει το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα να πάρει το «εισιτήριο» για τους Αγώνες του Λονδίνου. Με δηλώσεις του στην ιστοσελίδα της ΚΟΕ, ο τερματοφύλακας του Ολυμπιακού τόνισε: «Έκανα μία συζήτηση με τον κύριο Άντριτς και έπειτα αποφασίστηκε να ενταχθώ στην ομάδα. Προς το παρόν δεν μπορώ να πω πολλά πράγματα όσον αφορά τα συναισθήματά μου, αφού δεν έχω ενεργή συμμετοχή στις προπονήσεις. Αυτό που μπορώ να δηλώσω με σιγουριά είναι πως το κλίμα στην Εθνική, απ’ όσο ακούω, είναι πολύ καλό και ελπίζω να βρω ένα ζεστό κλίμα, όπου θα δουλέψουμε όλοι μαζί για να πετύχουμε τους στόχους μας».

Στη συνέχεια, ο έμπειρος διεθνής αναφέρθηκε και στο κατά πόσο μπορεί η εθνική ομάδα να περάσει τον… σκόπελο του προολυμπιακού τουρνουά και να δώσει το «παρών» στο κορυφαίο αθλητικό ραντεβού του πλανήτη, υπογραμμίζοντας: «Τα Προολυμπιακά τουρνουά κρύβουν αρκετές παγίδες, όπως έχει αποδειχθεί και στο παρελθόν. Σίγουρα θα δώσουμε πολύ δύσκολους αγώνες, όμως θα παλέψουμε για το καλύτερο δυνατό και να κάνουμε την Ελλάδα περήφανη με την πρόκρισή μας».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.