Κλοπ: “Το έκρινε ο Βάρντι”

Ο Γιούργκεν Κλοπ υπογράμμισ πως ο Τζέιμι Βάρντι ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής της νίκης 2-0 της Λέστερ επί της Λίβερπουλ και μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Άγγλο επιθετικό.

Ο Γιούργκεν Κλοπ υπογράμμισ πως ο Τζέιμι Βάρντι ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής της νίκης 2-0 της Λέστερ επί της Λίβερπουλ και μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Άγγλο επιθετικό. Ο Γερμανός τεχνικός δε δίστασε να τονίσει πως παραλίγο να χειροκροτήσει τον παίκτη της Λέστερ για το γκολ που σημείωσε.

Αρχικά, ο Κλοπ τόνισε: “O Bάρντι έκανε την διαφορά απόψε. Πιστεύω ότι το πλάνο μας ήταν καλό. Είχαμε την κατοχή, κάναμε ευκαιρίες, όμως τα χαλάγαμε στην τελική απόφαση”.

Στη συνέχεια, ο Γερμανός υπογράμμισε για την αναμέτρηση: “Δεν αισθάνομαι και πολύ καλά, καθώς χάσαμε και πρέπει να το δεχθούμε. Νομίζω ότι μερικά πράγματα αν τα είχαμε κάνει διαφορετικά θα μπορούσαμε να είχαμε πάρει το ματς”.

Όσον αφορά στην εμφάνιση του Βάρντι τόνισε: “Αυτά συμβαίνουν όταν διανύεις ένα τόσο καλό μομέντουμ όπως γίνεται αυτή τη στιγμή με τον Βάρντι και τη Λέστερ. Προφανώς χρειάζεσαι και αρκετή τύχη, αλλά και θάρρος για να το δοκιμάσεις αυτό. Αξίζουν κάθε βαθμό και κάθε αποτέλεσμα που έχουν πάρει μέχρι τώρα. Για να είμαι ειλικρινής, παραλίγο να χειροκροτήσω κι εγώ στο πρώτο γκολ του Βάρντι, αλλά αισθάνθηκα τόσο άσχημα εκείνη τη στιγμή”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.