Ενας φοβερός Πίτι, έφερε την… Ανοιξη (video)

Με τον Πίτι να σημειώνει ένα πανέμορφο γκολ και να δίνει την ασίστ για το δεύτερο, η Λαμία νίκησε 2-1 τον ΠΑΣ εξασφαλίζοντας την παραμονή της στην κατηγορία.

Με τον Πίτι να σημειώνει ένα πανέμορφο γκολ και να δίνει την ασίστ για το δεύτερο, η Λαμία νίκησε 2-1 τον ΠΑΣ εξασφαλίζοντας την παραμονή της στην κατηγορία.

Οι γηπεδούχοι είχαν λιγότερη ώρα την μπάλα στα πόδια τους, αλλά ήταν πιο ουσιαστικοί και με τον Πίτι να έχει τρελά κέφια, έφθασαν στο τρίποντο μετά από μεγάλο χρονικό διάστημα. 

Με 3-5-2 ξεκίνησε τον αγώνα ο Μπάμπης Τεννές παρατάσσοντας τον παπαδόπουλο κάτω από τα δοκάρια και τριάδα στην άμυνα τους Πριντέτα, Κουκόλη και Αναστασιάδη. Στο κέντρο η τριάδα ήταν οι Πίτι, Μπουλούλης, Ομο, με τον Βασιλαντωνόπουλο δεξιά, τον Παντελιάδη αριστερά και μπροστά τους Κόστα Βιάνα, Τσούκαλο

Το ίδιο σύστημα και για τον Γιάννη Πετράκη με τον Βελλίδη κάτω από τα δοκάρια, τριάδα στην άμυνα τους Τζημόπουλο, Μιχαήλ, Σκόνδρα και στο κέντρο τους Νικολιά, Λίλα, Βιντάλ. Δεξιά ήταν ο Καρανίκας και αριστερά ο Μπουκουβάλας.

Το πρώτο μέρος βρήκε τη Λαμία να προηγείται με 1-0. Αυτό το οφείλει αποκλειστικά στον Πίτι, ο οποίος έδειχνε ιδιαίτερα κεφάτος, δημιούργησε και τις τις τέσσερις τελικές της ομάδας του, σημειώνοντας μάλιστα και ένα εκπληκτικό σε εκτέλεση γκολ στην εκπνοή του ημιχρόνου.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα κράτησε για περισσότερη ώρα την μπάλα στα πόδια, αλλά με δεδομένη την πολυκοσμία στο χώρο του κέντρου, προσπαθούσε να δημιουργήσει φάσεις κυρίως από τα πλάγια. Οι παίκτες της Λαμίας έβρισκαν με τον έναν ή τον άλλο τρόπο λύση και αυτό είχε ως αποτέλεσμα οι φιλοξενούμενοι να κάνουν όλη κι όλη μια τελική προς την εστία. Σε αυτή δεν συμπεριλαμβάνεται το δοκάρι του Νικολιά στο 38’, αφού ήταν εμφανές ότι ο τελευταίος είχε πρόθεση να βγάλει σέντρα και όχι να απειλήσει…

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε διαφορετικά με τον ΠΑΣ να είναι ιδιαίτερα επικίνδυνος και τον Λίλα να χάνει δυο σημαντικότατες ευκαιρίες για να ισοφαρίσει σε διάστημα τεσσάρων λεπτών (σουτ και κεφαλιά). Και εκεί που όλα έδειχναν ότι οι φιλοξενούμενοι θα αντιδράσουν, ήρθε το 2-0.

Ο Πίτι που τα έκανε όλα σήμερα, εκτέλεσε φάουλ στο 62’ ο Ομο πετάχθηκε στο ύψος της μικρής περιοχής, πρόλαβε τους αμυντικούς και με προβολή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα απλοποιώντας την κατάσταση.  

Κι όμως… Οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να αναπτερώσουν τις ελπίδες τους για ένα θετικό αποτέλεσμα μετά το εξαιρετικό γκολ του Μπρούνο Χαλκιαδάκη στο 76’. Ο παίκτης του ΠΑΣ πήρε την μπάλα και με ένα διαγώνιο σουτ με πολύ δύναμη δεν άφησε κανένα περιθώριο στον Παπαδόπουλο.

Στη συνέχεια, η ομάδα του Γιάννη Πετράκη προσπάθησε για την ισοφάριση, αλλά η καλή άμυνα της Λαμίας αντέδρασε σωστά διατηρώντας το προβάδισμα, το τρίποντο και κατ’ επέκταση την παραμονή. 

 Διαιτητές: Αριστοτέλης Διαμαντόπουλος, Δημήτριος Βεργέτης, Βασίλειος Νικολακάκης

4ος Διαιτητής: Ευάγγελος Κορδολαίμης

ΛΑΜΙΑ: Παπαδόπουλος, Βασιλαντωνόπουλος, Παντελιάδης, Αναστασιάδης, Κουκόλης, Πριντέτα (52’ Ακόστα), Ομο, Μπουλούσης, Πίτι (89’ Αντρονικ), Τσούκαλος, Βάντερσον (64’ Μπούντνικ).

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ: Βελλίδης, Καρανίκας, Μπουκουβάλας, Τζημόπουλος, Μιχαήλ, Νικολιάς (67’ Αποστολόπουλος), Χέλκβιστ (51’ Χαλκιαδάκης), Ιγκόρ Βιντάλ (57’ Μανθάτης), Λίλα, Σκόνδρας, Κόντε.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.