Ξεκίνησε εντυπωσιακά το Παγκόσμιο ανοιχτό πρωτάθλημα στα Χανιά (video)

19/10/2018 • 10:58
Με σπουδαία ονόματα ξεκίνησε το διεθνές τουρνουά Μπάντμιντον.
  • shares
Με πολύ μεγάλη επιτυχία συνεχίζεται για 2η ημέρα το Παγκόσμιο ανοιχτό πρωτάθλημα Μπάντμιντον που διεξάγεται στα Χανιά. Περισσότεροι από 220 αθλητές από 40 χώρες του κόσμου έχουν φτάσει στην Κρήτη, προκειμένου να συμμετάσχουν στο υψηλά βαθμολογημένο τουρνουά που ανήκει στο καλεντάρι της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας. Από χθες που πραγματοποιήθηκαν τα προκριματικά η Ελλάδα φαίνεται ότι έχει κερδίσει το στοίχημα των αγώνων, καθώς πρώτη φορά διεξάγονται στο όμορφο αυτό νησί, μια τόσο μεγάλη διοργάνωση του Μπάντμιντον. 

Οι αθλητές και οι συνοδοί που ξεπερνάνε τους 400 έχουν μείνει απόλυτα ικανοποιημένοι, τόσο από τις συνθήκες του αγώνα, όσο και από την πανέμορφη περιοχή. Σήμερα μπαίνουν στη μάχη τα "μεγάλα" ονόματα, μεταξύ των οποίων και αρκετοί Ελληνες αθλητές. Αξίζει να σημειωθεί ότι συμμετέχουν αθλητές και αθλήτριες που βρίσκονται μέσα στους 100 του παγκόσμιου ράκινγκ λιστ.

Τα Χανιά έχουν αγκαλιάσει την προσπάθεια και είναι χαρακτηριστικό ότι από χθες πολλά σχολεία έχουν έρθει στο κλειστό γυμναστήριο, προκειμένου να παρακολουθήσουν τους αγώνες.

Το Παγκόσμιο ανοιχτό πρωτάθλημα συνδιοργανώνουν η ΕΟΦΣΑ, η Περιφέρεια Χανίων, η Περιφερειακή ενότητα Χανίων και ο Δήμος Χανίων, ενώ πολύτιμοι χορηγοί είναι οι ANEK Lines και Blue Star Ferries


Γράψτε το σχόλιο σας...
22/05/2019 • 07:16

Η "δίψα" και η αποτελεσματικότητα κρίνουν πολλά απόψε σε Ελβετία και Κύπρο (video)

Μικρό το προβάδισμα της Κορτράϊκ και της Ντε Γκράαφσχαπ στα πλεϊ-οφ του Βελγίου και της Ολλανδίας αντίστοιχα όπως και της Βερόνα ενώ στην Ελβετία οι αναμετρήσεις όπου κρίνονται θέσεις για την πρώτη 4αδα της βαθμολογίας, εκτός απροόπτου θα κροθούν στην παραγωγικότητα.