Κουφός: «Με έκαναν ξανά περήφανο»

Με τα καλύτερα λόγια αναφέρθηκε στον Νίκο Λινάρδο για την δουλειά που κάνει στο Μαρούσι, ο Στέργιος Κουφός.

Με τα καλύτερα λόγια αναφέρθηκε στον Νίκο Λινάρδο για την δουλειά που κάνει στο Μαρούσι, ο Στέργιος Κουφός. Ο τεχνικός του ΑΓΟΡ αναφέρθηκε στην επικράτηση επί του Αμαρουσίου και ευχαρίστησε τους παίκτες του για την 11η νίκη στο πρωτάθλημα.

«Ο τρόπος που προετοιμαστήκαμε αυτή την εβδομάδα μας έδωσε τη νίκη, τελικά. Δείξαμε απεριόριστο σεβασμό στο πρόγραμμα και το προπονητικό τιμ του Αμαρουσίου ενώ αντιμετωπίσαμε το ματς χωρίς καμία διαφορά από οποιοδήποτε άλλο. Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στον Νίκο (σ.σ. Λινάρδο) για τη δουλειά που κάνει. Το ματς κύλησε ουσιαστικά το μοτίβο που είχαμε σχεδιάσει. Περιμέναμε ένα μικρό. θαύμα που, τελικά, έγινε για εμάς στο δεύτερο ημίχρονο όταν βελτιώσαμε το ποσοστό μας στα τρίποντα. Ο Κούμουλος πρόσφερε καθοριστικές λύσεις στις κρίσιμες στιγμές. Φτάσαμε τις 11 νίκες και θέλω να ευχαριστήσω τους παίκτες του που με έκαναν περήφανο ξανά», ήταν τα λόγια του Στέργιου Κουφού.

Από την πλευρά του, ο Γιώργος Δέδας ανέφερε: «Πραγματικά θα ήθελα να μάθω το κίνητρο που έχουν τα παιδιά του Αμαρουσίου και χτυπάνε όλα τα μας! Ξέραμε ανεξαρτήτως αλλαγών στο ρόστερ του ότι το Μαρούσι θα είναι μαχητικό και δεν πρόκειται να παρατήσει το ματς. Ίσως πληρώσαμε για λίγο ότι δεν μπήκαμε με την απαραίτητη σοβαρότητα, είχαμε την αίσθηση ότι αργά ή γρήγορα θα κερδίζαμε μια ομάδα με νεαρούς παίκτες. Ελπίζω να μάθουμε από τα αμυντικά μας λάθη».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.