Μέσα ο Ιμπαγάσα, εκτός Ντιόγκο και Φέτφα

Ο Ιμπαγάσα γυμνάστηκε κανονικά και συμπεριλήφθηκε στην αποστολή για τον αγώνα με την ΑΕΚ, ενώ φετφατζίδης και Ντιόγκο έμειναν και πάλι εκτός...

Με προπόνηση που τελείωσε το απόγευμα της Πέμπτης ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Ολυμπιακού για το αυριανό ντέρμπι με την ΑΕΚ στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης». Κανονικά προπονήθηκε ο Ιμπαγάσα και συμπεριλήφθηκε στην αποστολή απο τον Ερνέστο Βαλβέρδε, ο οποίος άφησε εκτός τους Ντιόγκο, Φετφατζίδη, όπως και στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ.

Εκτός αποστολής έμειναν και οι Φέισα, Παπάζογλου, Ποτουρίδης, Μόνχε και Δασκαλάκης, οι οποίοι θα προπονηθούν την Παρασκευή στις 10:30. Οι 18 παίκτες που συμπεριέλαβε ο Ισπανός τεχνικός στην αποστολή είναι οι εξής: Μέγερι, Κάρολ, Μοδέστο, Μανιάτης, Α. Παπαδόπουλος, Μέλμπεργκ, Μαρκάνο, Χολέβας, Φουστέρ, Τοροσίδης, Ορμπάιθ, Μακούν, Ιμπαγάσα, Αμπντούν, Καζίμ-Ρίτσαρντς, Πάντελιτς, Μιραλάς, Τζιμπούρ.

Στο μεταξύ, ο Ισπανός τεχνικός δήλωσε για το ντέρμπι με την ΑΕΚ στην επίσημη ιστοσελίδα του Ολυμπιακού: «Το αυριανό παιχνίδι είναι ένα πάρα πολύ δύσκολο παιχνίδι, στο οποίο χρειάζεται να δείξουμε ιδιαίτερη προσοχή για να πετύχουμε το στόχο μας, που δεν είναι άλλος από τη νίκη. Μπορεί στον αντίστοιχο περσινό αγώνα να κερδίσαμε με 6-0 και την περασμένη εβδομάδα να κερδίσαμε τον ΠΑΟΚ, όμως αυτό δεν σημαίνει τίποτε, γιατί ο κάθε αγώνας είναι διαφορετικός. Αύριο, πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι μας σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και προσηλωμένοι στο στόχο μας, ενώ περιμένουμε, όπως πάντα, από τους φιλάθλους μας να μας σπρώξουν προς τη νίκη με τη συμπαράστασή τους και την ατμόσφαιρα που θα δημιουργήσουν στο Καραϊσκάκη».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.