Πάρτι για λίγους με άφθονα ναρκωτικά


Άδοξο τέλος είχε η διοργάνωση πριβέ πάρτι στο Ηράκλειο καθώς οι διοργανωτές έπεσαν στα χέρια των αστυνομικών αρχών έχοντας στην κατοχή τους ποσότητες ναρκωτικών για τους προσκεκλημένους.

Το πάρτι ήταν αυστηρά κλειστό και οι επαφές είχαν γίνει μέσω σελίδας κοινωνικής δικτύωσης, ενώ στην διάρκεια της επιχείρησης, οι αστυνομικοί «έπεσαν» και πάνω σε δύο άτομα απο τα Χανιά την ώρα που έκαναν χρήση ναρκωτικών ουσιών, όπως γράφει τοflashnews.

Μάλιστα με έκπληξη διαπίστωσαν πως μια γυναίκα 41 ετών απο τα Χανιά που έκανε χρήση ναρκωτικών, σύμφωνα με πληροφορίες, λόγω επαγγέλματος σχετίζεται με πανελλαδική δομή «προστασίας των παιδιών».

Αναλυτικότερα όπως ανακοινώθηκε απο την ΕΛ.ΑΣ.: 

Συνελήφθησαν, χθες το απόγευμα στο Ηράκλειο, στο πλαίσιο συντονισμένης αστυνομικής επιχείρησης του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ηρακλείου, δυο Ηρακλειώτες 41, 31 ετών και ακόμη δύο 41χρονοι απο Χανιά (άνδρας και γυναίκα), για τα κατά περίπτωση αδικήματα της κατοχής και διακίνησης ναρκωτικών ουσιών.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο στοχευμένων ενεργειών και δράσεων, για την καταπολέμηση της κατοχής και διακίνησης ναρκωτικών ουσιών και κατόπιν κατάλληλης αξιοποίησης στοιχείων,

χθες το μεσημέρι, αστυνομικοί της ανωτέρω Υπηρεσίας εντόπισαν τον 41χρονο κατά το χρόνο που οδηγούσε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο και κατά τη διάρκεια του ελέγχου, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ψηφιακή ζυγαριά ακριβείας με υπολείμματα κεταμίνης.

Ακολούθησαν έρευνες στις οικίες του 41χρονου και του 31χρονου, όπου κατά τη διάρκεια αυτών βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

-11 αυτοσχέδιες συσκευασίες περιέχουσες συνολικά 486,1 γραμμάρια κάνναβης,
-2 αυτοσχέδιες συσκευασίες περιέχουσες ποσότητα κεταμίνης,
-αυτοσχέδια συσκευασία η οποία περιείχε 126 γραμμάρια λευκής σκόνης άγνωστης σύστασης για τη νόθευση ναρκωτικών ουσιών,
-7 αυτοσχέδια τσιγάρα τα οποία περιείχαν κάνναβη αναμεμειγμένη με καπνό,
-2 ημερολόγια με ιδιόχειρες σημειώσεις ποσοτήτων ναρκωτικών ουσιών και ονομάτων,
-3 τρίφτες κάνναβης,
-κυνηγετικό όπλο και
-το χρηματικό ποσό των 170 ευρώ.

Όπως διαπιστώθηκε από την διενεργηθείσα προανάκριση της ανωτέρω Υπηρεσίας ο 41χρονος και ο 31χρονος ήταν διοργανωτές εκδήλωσης και οι ναρκωτικές ουσίες θα διοχετευόταν στους προσκεκλημένους.

Επιπλέον, κατά το χρόνο της έρευνας στην οικία του 41χρονου κατελήφθησαν οι 41χρονοι (άνδρας και γυναίκα) κατά το χρόνο που έκαναν χρήση ναρκωτικών ουσιών, ενώ η γυναίκα στη θέα των αστυνομικών πέταξε αυτοσχέδια συσκευασία η οποία περιείχε μικροποσότητα κάνναβης.

Η προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Ηρακλείου, ενώ οι συλληφθέντες με την σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία, θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.