Δοκιμάζει Γκρούμπιεσιτς ο Κεχαγιάς

Πολύ κοντά στην απόκτηση του Νικολά Γκρούμπιεσιτς βρίσκεται η ΑΕΛ.

Πολύ κοντά στην απόκτηση του Νικολά Γκρούμπιεσιτς βρίσκεται η ΑΕΛ. Ο 27χρονος Σέρβος επιθετικός μετέχει ήδη στις προπονήσεις της θεσσαλικής ομάδας, η οποία χρειάζεται ενίσχυση στη «γραμμή κρούσης» μετά και τη διαφαινόμενη αποχώρηση του Γιώργου Σαϊτιώτη.

Βέβαια, η μεταγραφή θα ολοκληρωθεί μόνο στην περίπτωση που ο πρώην παίκτης της Χάποελ Χάιφα ικανοποιήσει τον τεχνικό, Νίκο Κεχαγιά.

Στο μεταξύ, το Athens Club, εξέδωσε ανακοίνωση για το θέμα που δημιουργήθηκε την Κυριακή με το επεισόδιο με τον Κώστα Πηλαδάκη.

Σε αυτήν τονίζεται: «Απαντώντας στα όσα ψευδή δημοσιεύτηκαν σε διάφορα sites και blogs (κάποια εκ των οποίων κατευθυνόμενα) σχετικά με την υποτιθέμενη επίθεση του Συνδέσμου μας προς τον Κ. Πηλαδάκη στην οικία του, παρουσία της οικογένειάς του, έχουμε να απαντήσουμε τα εξής:

Ουδέποτε πήγαμε στο σπίτι του, ουδέποτε τον συναντήσαμε, ασφαλώς και δεν του επιτεθήκαμε και εννοείται πως δεν θα κάναμε κάτι τέτοιο μπροστά στα παιδιά του.
Η αλήθεια είναι μία μερίδα οπαδών της ΑΕΛ πήγανε στα γραφεία του, απουσίαζε, ρίχτηκαν  φειγ βολάν που τον καλούσαν να πουλήσει και να φύγει. Όσα λέγονται για οικογένειες, παιδιά, σπίτια και απειλές ανήκουν στη σφαίρα της φαντασίας και σκοπό έχουν να δημιουργήσουν εντυπώσεις.

Θέλουμε να διευκρινίσουμε, ότι πρόθεση των οπαδών της ΑΕΛ που πραγματοποίησαν την κίνηση διαμαρτυρίας έξω από τα γραφεία του και όχι, επαναλαμβάνουμε, έξω από την οικία του, δεν ήταν σε καμία περίπτωση η διατάραξη της προσωπικής και οικογενειακής γαλήνης κανενός.

Η διαμαρτυρία όπως αρμόζει στην οπαδική μας νοοτροπία έχει στόχο να δείξει στον ίδιον ότι ο χρόνος του στην ΑΕΛ τελείωσε.

Δεν ξέρουμε όμως αν εκείνος αντιλαμβάνεται ότι με τις πράξεις και τις παραλείψεις του όλα αυτά τα χρόνια έχει διαταράξει τη γαλήνη αλλά και την ίδια τη ζωή χιλιάδων οπαδών της ΑΕΛ. Ας σκεφτεί ίσως, ότι όσο ιερή είναι για εκείνον η οικογένειά του, το ίδιο ιερή είναι για εμάς η ΑΕΛ. Μόνη μας έννοια είναι η ΑΕΛ και το καλό της και για αυτήν παλεύουμε, ώστε να την δούμε ψηλά εκεί που της αξίζει».

ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΑΕΛ

ATHENS CLUB»


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.