Συνεχίζει τις επαφές για τον Μολέντο

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται σε ανοιχτή γραμμή με την Ιντερνασιονάλ, προκειμένου να βρεθεί η «χρυσή τομή» και να ολοκληρωθεί τις προσεχείς ημέρες η μετεγγραφή του Ροντρίγκο Μολέντο.

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται σε ανοιχτή γραμμή με την Ιντερνασιονάλ, προκειμένου να βρεθεί η «χρυσή τομή» και να ολοκληρωθεί τις προσεχείς ημέρες η μετεγγραφή του Ροντρίγκο Μολέντο. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, το θέμα έχει κολλήσει μέχρι στιγμής, στις υψηλές απαιτήσεις της βραζιλιάνικης ομάδας, η οποία φέρεται να τονίζει πως δε θέλει να πληρώσει η ίδια τη ρήτρα των δυο εκατομμυρίων ευρώ, που έχει υπογράψει με τον Παναθηναϊκό, για πιθανή επιστροφή του παίκτη στην Ελλάδα.

Ο παίκτης από την πλευρά του είναι θετικός στο ενδεχόμενο να φορέσει τη φανέλα του Ολυμπιακού και περιμένει τις εξελίξεις στο θέμα των διαπραγματεύσεων, μεταξύ των δυο ομάδων. Την ίδια στιγμή, ο Ολυμπιακός φέρεται να έχει καταθέσει πρόταση συνεργασίας στον Κριστιάν Λέμα, ο οποίος μένει ελεύθερος από την Μπελγκράνο. Ενδιαφέρον για τον παίκτη φέρονται να έχουν εκδηλώσει επίσης οι Μπενφίκα, Πόρτο και Μπεσίκτας. Η συγκεκριμένη λύση φέρεται να είναι ένα από τα εναλλακτικά σενάρια, σε περίπτωση που δεν προχωρήσει η υπόθεση του Μολέντο.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.